2013. szeptember 7., szombat

13.Rész

Nos itt lenne a 13 rész!Nem lett a legjobb elismerem..DE azért remélem tetszeni fog.:)Nos mint mindenkinek nekem is elkezdődött a suli és bejött 4 új tantárgy...így elég sokat kell majd tanulnom.Remélem nektek jól telik a hetetek.So,
Jó olvasást!


Én is felálltam és Harry mellé léptem.Tudtam hogy ennyi ember előtt nem fogja megütni.Vagyis reménykedtem hogy nem fogja megtenni.
-Nem ér ennyit!-mondtam majd próbáltam eltolni onnan.Mikor megfordultam egy nagy csattanással Mis hisztérika keze az arcomhoz ért.Megpofozott amitől bennem is forrni kezdett a vér.Sose voltam az a fajta aki nem áll ki magáért.És nem is most fogom elkezdeni..
-Meggondoltam magam!-mondtam majd a hajánál fogva a földre rántottam és a hasába rúgtam.tudom hogy nem túl nőies de szükségesnek éreztem megtenni.Nem hagyhattam hogy ennyi ember előtt tulajdonképpen megalázzon azzal hogy megüt.Aztán már azon kaptam magam hogy a földön fekve verekszünk.
-Elég már!-kiabált Harry és a csípőmnél fogva húzott el onnan.
-Engedj már el!-kiabáltam és a kezeit ütöttem.felment bennem az adrenalin és nem nagyon tudtam hogy hol a határ.Ilyen esetekbe elborul az agyam.Harry végre elengedett én pedig valamennyire megnyugodtam.
-Mi volt ez?-kérdezte miközben a tarkóját fogta és elfordult.
-Megvédtem magam!Ennyi.-mondtam és elindultam a kapu felé.Mivel Harry nem jött utánam ezért tovább mentem.Kifordultam a kapun majd az utcán sétáltam.Vizes ruhában és cipő nélkül.Remek ezt megint jól megcsináltam!Gondoltam majd tovább sétáltam.Igazából azt se tudom hova megyek hisz nem is ismerem a várost.Vagy legalábbis ezt a részét biztosan nem.De itt az idő elszökni!Megvan rá az alkalmam.

                                       ***

Egy kisboltba vagyok és a chipsek között válogatok amikor valaki a nevemet kiabálja.Hátrafordulok és találkozok Harry dühös pillantásával.Szerencsére még nem volt a boltba csak az üvegen keresztül nézett befelé.Én egyből eldobtam a chipset és próbáltam kimenni a boltból.Persze hogy Harry is berontott a boltba és a nevemet üvöltözte.A polcok mögött bujkáltam és reménykedtem hogy nem talál meg.Épp a bolt végébe volt én pedig kaptam az alkalmon.Kirohantam az ajtón és futottam tovább a sötét éjszakába.Elhaladtam háztömbök előtt és egy kisebb kocsma mellett is.Ahol persze csípős megjegyzéseket tettek rám.Hát mondjuk nem csodálom.Eléggé félreérthető az egész külsőm.Időnként hátranéztem hogy jön-e utánam Harry de nem láttam.Végre leráztam.Még mindig hátrafelé néztem és ahogy fordultam be a következő utcába nekimentem valakinek.
-Bocsi.-mondtam majd tovább sétáltam.lépteket hallottam mögülem ezért visszanéztem.A srác követett akibe az előbb beleütköztem.Eléggé beparáztam ezért futni kezdtem.Azt kívántam bárcsak ott maradtam volna azon a rohadt bulin.Futottam de nem tudom hogy hova.Azt akartam hogy Harry utolérjen és leüsse a srácot és vigyen vissza Billhez.Sose hittem hogy ezt fogom mondani de rohadtul féltem.Befordultam egy nagyon sötét utcába.Még az eddigieknél is jobban féltem.Mintha az életemért futnék.Nem akartam ezt az érzést de eluralkodott rajtam.Mikor hátranéztem és még mindig láttam az utánam sétáló alakot a szívem az eddiginél is jobban vert.Nem tudom mi ő.Nem tudom mik a szándékai.És nem is akarom megtudni!Futottam de úgy éreztem hogy nem menekülök.Úgy éreztem hogy ebből az utcából nem jutok ki.Mint egy rossz filmben ahol a lány nem menekül meg.Hallottam ahogy a mögöttem lévő alak fütyörészni kezd.Biztos tetszett neki a szitu hogy én előle menekülök ő pedig tudja hogy egyszer úgyis feladom.Nem akarom hogy megerőszakoljon utána pedig leszúrjon.Ha visszatekerhetném az időt..

Még mindig nem volt vége az utcának és ráadásul már házak sem voltak ahol egy kis fény pislákolt.Semmi.Teljes sötétség.Futottam de a lábaim már nem bírták.Kénytelen voltam megállni és pihenni.Lihegtem és épp hogy nem estem össze.Fáradt voltam és enyhén szólva ittas is.Nem akartam tovább menekülni.Elvégre Harry tanított önvédelmet ideje élesben használni.Hátranéztem de már nem láttam a fekete pulcsis idegent.Hátha feladta...Gondoltam majd visszafordultam.Sikítottam egy nagyot amikor megpillantottam előttem a kapucnis srácot.Csak mosolygott majd a hátam mögött összekötötte a kezeimet.Semmi értelme nem volt ellenkezni ugyanis sokkal erősebb volt nálam.
-SEGÍTSÉG!!SEGÍTSÉG!-kiabáltam ahogy csak tudtam bár legbelül tudtam hogy felesleges.
-Csináld csak nyugodtan úgyse hallja senki sem.-mondta nyugodtan majd az orom alá nyomott egy kendőt benne valami porral.

                                                  ***

Nem tudom hol vagyok...Nem tudom hogy élek-e még...Nem emlékszek a történtekre...De hallok valamit!Félek kinyitni a szemeimet.
-Szerintem ébren van.-suttogta egy férfi hang.Vagyis inkább fiú hang volt.Hirtelen valaki felemelte a fejemet én pedig kinyitottam a szemeimet.Megpillantottam az el rablóimat.Egy tőlem két-három évvel idősebb srác volt.Valószínű hogy ő üldözött..
-Hol vagyok?-kérdeztem miközben körbenéztem a szobán.Ami inkább valami pince szerűség volt.Lépcső vezetett fel a "két ajtós" bejárathoz.Volt ott egy matrac sok szék és régi holmik.Egyértelmű hogy nem rablók vagy profi bérgyilkosok.inkább amatőr "bűnözőknek" néznek ki.Elég béna banda...el se hiszem hogy előle menekültem.
-Miért kellett elrabolnod?-kérdeztem lenézően.Most hogy megláttam kik ők egyáltalán nem féltem.
-Csak maradj itt!-mondta idegesen majd kiment az ajtón.
-Mintha bárhová is mehetnék!!-kiabáltam utána majd felálltam a földről.Körbenéztem egy ajtót keresve.Hirtelen orra estem és ráestem valami keményre.
-Csessze meg!-kiabáltam és a lábamat fogtam.Csak én lehetek ilyen szerencsétlen!Lassacskán felálltam és bicegve a fentről jövő zajok irányába mentem.Hallottam hogy valaki beszél de a szavakat nem értettem.Volt előttem egy lépcsősor amin fel is mentem.Cibáltam az ajtót de hiába nem nyílt ki.Csalódottan ültem vissza a padlóra.a kezemet próbáltam meg kiszabadítani amikor valaki kinyitotta az ajtót.Sikerült meglazítani a kötelet a kezeimen.
-Itt van?-kérdezte egy számomra ismerős hang.Ne..ne...ne!!Kiáltoztam magamba amikor megpillantottam Harryt lefelé jönni a lépcsőn.A falnak simultam és a lábammal magam elé löktem egy dobozt.Hátha nem vesz észre..Még viccnek is rossz!Biztos hogy megtalál.
-Biztos?-kérdezte ideges hangon.Lépteket hallottam..lépteket amik felém jönnek.
-Végre!-mondta Harry egy nagy mosollyal az arcán.A kezem után nyúlt én pedig kihasználtam az alkalmat.Kiszabadítottam a kezeimet és az első tárgyal ami a kezembe akadt leütöttem.Vagyis inkább csak megütöttem.Szaladni kezdtem a lépcső.Mikor feljutottam Harry kiabálását hallottam meg.Nem törődtem vele csak futottam arra amerre tudtam.Reménykedtem benne hogy feladja a harcot.Mondjuk nem hiszem hogy ez meg fog történni..Ki tudja mit csinálna vele Bill ha hagyna futni...

Egy park felé futottam.Azt se tudom hogy hol a retkes fenébe vagyok.Leültem az egyik padra pihenni mert már majd ki köptem a tüdőmet.Életembe nem futottam még ennyit mint az utóbbi 1-2 napba.
-Meddig akarsz még futni?Kezdek elfáradni..-suttogta egy rekedtes hang a fülembe amitől én sikítottam egyet.Megijedtem.Tudtam hogy Harry az hisz ki más lehetne?!
-Hogy értél utol?-kérdeztem remegő hangon.A félelemtől és a sok futástól.
-Nem volt nehéz.Most pedig induljuk!-mondta majd felém sétált én pedig hátráltam.
-Nem megyek sehova!-mondtam majd próbáltam elfutni de megfogta a kezemet és közelebb húzott magához.
-Ó dehogynem!-suttogta majd a kezeimet összekötözve lökdösött egy fekete autó felé.
-Utállak!-jelentettem ki majd beszálltam a kocsiba.

2 héttel később

Négy fal közé vagyok zárva.Utálom Harryt azért amit tett.Az utóbbi napokba Louisal beszéltem a legtöbbet..
Srácok és June legyetek öt perc múlva a főbejáratnál!
Mondta egy mély hang.Remek..Újabb küldetés amin egyáltalán nincs kedvem részt venni.Lassan felálltam és elvettem a ruhát ami az ágy végére volt téve.Felvettem majd kimentem az ajtón.Jócskán eltelt már öt perc.Biztos vagyok benne hogy mindenki engem vár.Nem nagyon izgatott egy fokkal nem mentem gyorsabban.Lassacskán leértem a kapuhoz és beszálltam a furgonba.
-Mi tartott ilyen sokáig?!-kérdezte idegesen Harry.Én csak megvontam a vállamat és az ablakon kezdtem el kifelé bámulni.
-Hova is megyünk pontosan?-kérdeztem miközben Zayn felé néztem.
-A város másik végébe.-mondta majd elvette a tekintetét rólam.
-Kösz a sok infót.-motyogtam majd lejjebb csúsztam az ülésen és magam elé bámultam.Vagy tíz pedig nem szólalt meg senki ezért  én törtem meg a csendet.
-Szörnyen unalmasak vagytok!-jelentettem ki mire mindenki felém fordult.
-Kikérem magamnak!-mondta Niall miközben felháborodást színlelt.
-Már miért lennénk unalmasak?-kérdezte Liam miközben az anyósülésről rám nézett.
-Szórakoztatóak vagyunk!-tette hozzá.
-Haha..Nagyon nem.-mondtam gúnyosan mosolyogva.
-Mert te nagyon nagy party arc vagy.-mondta flegmán Harry.Miért nem lepődök meg?!
-Ó kérlek fogd már be!!-mondtam mire Zayn a kezét a combomra tette és rám nézett.Gondolom ezzel azt akarja mondani hogy 'ne vitázz'.Inkább nem szóltam semmit csak kifelé néztem az ablakon.Egészen még meg nem érkeztünk Zayn keze a combomon volt.

Régi épületek mellett jöttünk el és egy őskori ház előtt álltunk is meg.
-Minek kellek én ide?!-kérdeztem felvont szemöldökkel.
-Te leszel a 'csali'.-mondta gúnyosan mosolyogva Harry.Nem nagyon esett le hogy mit ért a 'csali' szó alatt.
-Egyszerű a dolgod.Elsétálsz azon az úton-bemutatott egy kis sötét utcára-és felkelted az ottani emberek figyelmét.Majd ide csalod őket és onnantól már mi jövünk.-magyarázta Liam én pedig csak bólogattam.Ruhámat megigazítva indultam el a sötét utca felé.
-Ne cseszd el!-kiáltott utánam Niall.Köszi a biztatást Horan..Gondoltam magamba majd bizonytalanul tovább sétáltam.Benéztem minden egyes mellék utcába hogy meggyőződjek róla hogy senki sincs ott.Hát eddig semmi..szó szerint!
-Hé szivi ne menj olyan gyorsan!-kiáltott utánam valaki amire én libabőrös lettem.Az utca tulajdonképpen zsákutca volt...Nem tudom hogy képzelték a srácok hogy én innen vissza tudnék hozzájuk menni...A két nagydarab ember egyre közeledett felém én pedig csak hátrálni tudtam.Nem tudtam hova menni.Félek.Újra.

Remélem tetszett a rész!Komizzatok pipáljatok♥
(Sorry a késésért)

6 megjegyzés:

  1. Basszus...ez is kurv@ jó lett *o* Nagyon izgalmas, hosszú és elképesztő!! Nekem nagyon tetszik! :)) Kimondhatatlan gyorsasággal írd a kövit, mert barimra vároom!!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nagyon jó rész lett! IMÁDOM A BLOGOD! Kíváncsian várom a következő részt! <3

    VálaszTörlés
  3. Imcsizem*o* kövit gyorsan pls.

    VálaszTörlés
  4. Helló, nagyon jó lett ez a rész is, imádom ezt a blogot és már nagyon várom a következő részt :)

    VálaszTörlés