2013. augusztus 13., kedd

3.Rész




Egy hideg koszos helyen ébredtem.A hátam nagyon fáj de legalább nem vagyok megkötözve.A helység amibe vagyok még kisebb mint amibe előzőleg voltam.Nincs ablak csak egy villanykörte pislákol és az a fény tölti be az igen kisi szobát.Itt is szintén vas ajtó van de nincs ágy se semmi más.Ülök a földön és várok a csodára hiszen másat nagyon nem tehetek.Szörnyen éhes vagyok.A szám teljesen ki van száradva és teljesen le vagyok gyengülve.Csak négy napja vagyok bezárva de mégis olyan mintha már egy éve itt lennék.A semmittevésemet az ajtó nyílása zavarta meg.Lassan oda fordítottam a fejemet és miután megláttam hogy ki jött be inkább újra a falat kezdtem el bámulni.Bejött majd le gugolt mellém és letette a kajámat.
-Egyél June!-mondta majd a kezembe nyomta a villát.
-Nem eszem moslékot.-fordultam felé majd gúnyosan rámosolyogtam.
-Ha nem eszel lefogsz gyengülni és végül meghalsz.-mondta mire én csak felnevettem és a fejemet ráztam.
-Ja mert téged az annyira érdekelne.-mondtam majd kiborítottam a kajámat.
-Bazdmeg!-kiáltott majd felállt és elindult kifelé.
-Miért csinálsz úgy mintha érdekelne mi lesz velem?-préseltem ki magamból egy értelmes mondatot.
-Mert érdekel mi lesz veled!-mondta idegesen.Nem értettem mi ütött belé hisz eddig tuti utált.
-Aha akkor én Pocahontas vagyok.-mondtam és magamra erőltettem egy nevetséges mosolyt.
-Miért nem hagyod hogy kedves legyek veled?-kérdezte miközben közelebb jött majd leült mellém.Nem tudom mit várt hogy majd báj csevegünk egyet?!Ettől még én ugyan úgy gyűlöltem.
-Hmm..mondjuk mert elraboltatok és most az Isten háta mögött vagyok.Éheztettek és ostorral ütöttek.Nem fogok neked engedni csak azért mert most ilyen kedved van.-mondtam dühösen majd felálltam.Ő is felállt majd megcsókolt(?).Eléggé váratlanul ért csók helyett pofonra számítottam.Minden esetre nem csókoltam vissza csak ellöktem magamtól.Már pont megakartam szólalni amikor Harry jött be az ajtón.

-Mi tart ilyen sokáig Zayn?-kérdezte mire én csak elfordítottam a fejemet mert kicsit se volt kedvem a képét bámulni.
-Semmi megyek már.-mondta mint kiderült Zayn majd leindult kifelé.Én pedig vele egyszerre leültem a földre ahol ezelőtt is ültem.
-Figyelj..-kezdett bele a mondandójába Harry de épp hogy kimondta egyből közbevágtam.
-Takarodj innen.-mondtam flegmán majd az ajtóra néztem.
-Muszáj bunkónak lenned?-kérdezte majd közelebb jött és felháborodott fejet vágott.Pff még neki áll fejeb.
-Mondom húzz innen!-mondtam még mindig flegmán és vetettem rá egy gyilkos pillantást.
-Most már értem miért hagyott el apád.-erre a mondatára felkaptam a fejemet majd egyből felálltam.
-Rohadj meg te mocsok!-üvöltöttem majd megpofoztam.Az ütés jó nagy lehetett ugyanis még nekem is belesajdult a kezem.Hogy jöhet az apámmal?!Könnyek gyűltek a szemembe hiszen ez egy kényes téma nálam.Miután elhagyott az életem 380° fordulatot vett az életem.Anyám nem foglalkozott velem és pedig rászoktam a cigire és a drogra.De szerencsére idővel leszoktam mind a kettőről.Még mindig könnyes szemmel bámultam az előttem álló srácra aki a pofontól elfordította a fejét.Ő még mindig az arcát fogta.
-Ezt nem kellett volna.-mondta majd felnézett rám és a fényviszonyok miatt elég ijesztő volt az arca.Kicsit megijedtem de tudtam hogy nem lehet rosszabb az amit csinálni fog mint az amit 4 napja csinált velem.Aznap a poklot éltem át.
-Neked nem kellett volna felhozni apámat!Fogalmad sincs hogy min mentem keresztül!-ordibáltam mire valaki kivágta az ajtót majd megszólalt.
-Harry menj ki!-az előttem álló srác úgy tett ahogy az ismeretlen hang mondta.Elindult kifelé.De mikor elhaladt mellettem megszólalt.
-Milyen érzés apa nélkül felnőni?-kérdezte nagy vigyorral az arcán.Ilyen érzéketlen embert mint ő még nem láttam.
-Dögölj meg!!-ordibáltam utána majd visszaültem a földre.A könnyeim akaratom ellenére is lefolytak az arcomon.Gyorsan letöröltem őket hisz nem akartam hogy bárki is meglássa hogy megtörtem.Erősnek akartam mutatni magam még akkor is ha nagyon fáj.Továbbra is csak ültem és a fejemből néztem kifelé.Az unalomtól már majd meg őrültem.

Már biztosra vettem hogy este van ugyanis nem hallottam embereket elhaladni az ajtóm előtt.Igen az ajtóra tapadva hallgatóztam hogy bármiféle információhoz jussak.Hirtelen valaki kivágta az ajtót ezzel engem fejbe vágva .Hátraestem és csak feküdtem mert semmi kedvem nem volt felállni és megnézni hogy ki az.
-Állj fel!-mondta egy erőszakos hang.Ahogy próbáltam felnézni hihetetlen fájdalom hasított a hátamba.
-Kelj már fel!Dolgod van!-üvöltötte még mindig de nem jött közelebb.
-Muszáj megcsinálni?Én inkább csak ülök itt mint a szar és nem csinálok semmit.-mondtam majd továbbra is csak feküdtem mire egy erős kar megfogta a kezem majd felrántott a földről.Nem csináltam semmit csak hagytam hogy húzzon maga után a nagyon nagy darab ember.Megérkeztünk egy ajtóhoz amin be is mentünk és megpillantottam Billt és a srácokat.Egyből megpróbáltam kihúzni a kezem a pasas szorításából de nem jött össze.Egészen Bill elé vezetett majd végre elengedett.
-Van egy feladatod.-mondta irritáló hangján Bill.
-Repesek az örömtől.-mondtam unottan mire Bill intett egy őrnek aki a kezembe nyomott egy szatyrot.
-Ez minek nekem?-kérdeztem majd kivettem a szatyorból egy fekete tűsarkút.
-Ahogy mondtam van egy kis feladatod.-mondta majd elkezdett vigyorogni.
-Vedd fel azokat.-mondta majd a szatyor felé biccentett.Én csak hülye fejjel bámultam rá majd a szatyor tartalmára.Kivettem belőle a ruhát amit fel kéne vennem majd megszólaltam.
-Nem öltözök kurvának.-jelentettem ki majd ledobtam a ruhát a földre.
-ÓÓ dehogynem!-mondta majd felszedette a ruhát a földről egy őrrel majd ismét a kezembe nyomta.
-Vedd fel vagy nem lesz jó vége.-mondta higgadtan majd egy öltözőszerűségre mutatott.Hát egye fene bementem és felvettem a ruhát és a hozzátartozó cuccokat.
Fogalmam sincs miért kell így felöltöznöm de legalább kimegyek a városba.

Felvettem mindent majd kimentem az ajtón.Mindenki engem bámult amire nem tudtam nem mosolyogni.
-Remek indulásra készen áll.-mondta Bill majd összecsapta a kezeit.
-Jól van akkor menjünk-mondta Zayn majd elindultak kifelé de megálltak mert észrevették hogy nem megyek utánuk..
-Hova is megyünk pontosan?-kérdeztem kissé kínosan mivel éreztem magamon a srácok tekintetét.
-Küldetésre.-vágta rá a szőke hajú srác majd a karomnál fogva kezdett el húzni.
-Engedj már el..-mondtam majd a karomra néztem.Ő egyből elengedett majd elkezdett beszélni valamit a srácokkal.Fogalmam sem volt hogy hova is megyünk valójában.Hirtelen megálltak én pedig sikeresen nekimentem Zaynnek.
-Oké most pedig bekötöm a szemed.-mondta a szöszi majd mögém lépett egy kendővel.
-Minek?!-kérdeztem értetlenül.
-Hogy ne tudj elmenni ha szökni próbálnál.-mondta majd felnevetett.A szememre helyezte a fekete anyagot majd megkötötte jó erősen.Hirtelen valaki megfogta a combomat és a derekamat majd felemelt 'friss házasok' módjára.Én csak vigyorogtam mivel semmi kedvem nem volt menni a magas sarkú cipőbe.Beszippantottam a kellemes illatát a srácnak aki cipelt majd hirtelen letett.Kösz szólhattál volna...
-Szállj be.-utasított egy hang mire én csak felé fordultam és hülye fejet vágtam.
-Már bocs nagyokos de nem látok semmit.-mondtam miközben a kendőt próbáltam kikötni ami a szememet takarta.
-Várj segítek.-mondta majd mögém lépett és egy mozdulattal leszedte az anyagot majd a földre dobta.Megfordultam és Zaynnel találtam szembe magam.
-Szállj be.-mondta mielőtt megszólalhattam volna.Tettem ahogy mondta.Beültem a furgonba Louis mellé.Vetettem rá egy pillantást majd az ablakon kezdtem el kinézni.
-Még egy percig takard el June szemét.-mondta Harry mire Louisra néztem és eltakartam a szemeimet.Kitolattunk valahonnan majd egy göröngyös úton végigmentünk majd kiértünk egy mozgalmas útra.

-Oké nézhetsz.-mondta Louis majd rám mosolygott.Ahogy sejtettem a főútra kanyarodtunk be.Gyorsan hátranéztem de már csak a sötétséget láttam és az utat amin végig jöttünk azt már nem.Még vagy 20 percet kocsikáztunk majd megálltunk egy szórakozóhely előtt.
-Megjöttünk.-mosolygott Louis majd kiszállt a furgonból.Odasietett az én oldalamhoz majd nekem is kinyitotta.
-Kösz.-mondtam majd kiszálltam és körbenéztem.Mindenhol kocsi állt és részeg emberek ordibáltak mindenhol.Hirtelen valaki megfogta a csuklómat majd a szórakozóhely háta mögé húzott.
-Szóval bemész leülsz a pulthoz rendelsz egy koktélt és elkezded inni.Amint látsz egy kopasz tetovált karú embert jelzel nekünk ezen a telefonon.-mondta majd átnyújtott egy mobilt.
-Mi van?!!-kérdeztem értetlen fejjel.
-Szóval Bill nem mondta...csodálkozom is hogy belementél.-mondta az előttem álló magas barna hajú srác.
-Na jó akkor egy 'küldetés' szerűségen vagy.Amúgy Liam vagyok.De ez most lényegtelen.A te dolgod hogy tereld el a figyelmét a kopasznak még mi akcióba lépünk.Kb fél óra kéne de majd jelzünk ha még kéne egy kis idő.Csak igyatok táncoljatok vagy smároljatok mindegy csak ne veszítsd szem elől.-magyarázta amit én hallgattam végül is elég izgalmasan hangzott..De a 'smároljatok' szónál megakadtam.
-Nem fogom megcsókolni.-mondtam tiltakozva.
-Muszáj lesz.-mondta majd otthagyott.Remek.Na mindegy mivel a hátsóajtó nyitva volt gyorsan besurrantam rajta majd ahogy Liam mondta leültem a pulthoz és rendeltem egy koktélt.Miután kiadták a táncparkettet kezdtem el nézni.Mindenhol a kopasz tetovált pasit kerestem.Adott körülmények között elég könnyű lenne megtalálni de most az Istenért se találtam.Hirtelen valaki leült mellém majd megszólított.

-Mizu cica?-kérdezte egy mély hang.
-Aha biztos.-legyintettem majd tovább kémleltem a táncparkettet.Amikor már meguntam visszafordultam és rendeltem még egy koktélt.Jobboldalra néztem és egy pasassal találtam szembe magam.Csak mosolygott rám mire én is vágtam egy kínos mosolygott majd elfordultam.Kellett egy 10 másodperc mire leesett hogy akit keresek mellettem ül.Gyorsan odafordultam majd beszélni kezdtem vele.

                                         ***

Már több mint fél órája beszéltem a pasassal de a fiúknak még több idő kellett ezért én is megpróbáltam húzni az időt.
-Nem megyünk táncolni?-kérdeztem majd megittam a koktélom utolsó kortyát.
-Nekem jobb ötletem van.-mondta majd megfogta a kezem és a hátsó sarokba húzott.A nyakamat kezdte el csókolgatni míg keze az egész testemet bebarangolta.Hát minden esetre még megcsókolnom nem kellett.Kellett nekem mondani egyből lesmárolt majd a fenekemet kezdte el markolászni.Hirtelen rezegni kezdett a telefon.Gyorsan előkaptam majd megnéztem az üzenetet.

'Oké elég lesz a smárolásból...Kész vagyunk gyere te is!'

Amint elolvastam elszakadtam a pasi ajkaitól majd elindultam kifelé.Amilyen gyorsan csak tudtam a furgonhoz siettem.Megpillantottam a srácokat majd beszálltam.
-Szép elterelés.-mondat Liam majd kacsintott.
-Köszi.De többször nem csinálom.-mondtam majd levettem a cipőmet.Felnéztem és Harry pillantásával találtam szembe magam.Szúrós szemekkel nézett rám nem tudtam eldönteni hogy miért hisz most tényleg nem csináltam semmit.Talán féltékeny?
  
Ha tetszett a rész akkor komizzatok és pipáljatok ♥

13 megjegyzés:

  1. kövit:3
    puszi:Viru!<3

    VálaszTörlés
  2. Egyáltalán nem sablonsztori! Briliáns! Egyszerűen IMÁDOM! A kövit hamar!

    VálaszTörlés
  3. Imádom! A kövit hamar!!!!!!!!!!!!!!!! *--*

    VálaszTörlés
  4. Waaaaaa Anyám borogass!!! KIRA eszméletlen!!!! *-* hozd hamar az újat!!!! :3

    VálaszTörlés
  5. Szóhoz se jutok*--* Nagyon köszönöm mindenkinek <3<3Sietek a kövivel mivel látom sok embert érdekel:)

    VálaszTörlés
  6. Annyira nem az én stílusom maga a sztori, de nem rossz:) Próbáld kerülni a nyers megfogalmazást és ne keveredj egyből szerelembe!Így tovább:D

    VálaszTörlés