2013. augusztus 12., hétfő

2.Rész

El se hiszem hogy már van 2(!!) feliratkozóm.Nagyon nagyon  köszönöm!Nagyon köszönöm a majdnem 300 oldalmegtekintést és a pipákat is<33
Nagyon jól estek a komik is mert mindenki csak kedves szavakat írt<3Örülök hogy tetszik a blogom.Remélem a jövőben is velem tartotok!♥


 -Szóval szépségem mit is láttál aznap este amikor követted a srácokat?-kérdezte,de nem tudom mit várt hiszen a szám be volt ragasztva ha akartam volna se tudtam volna beszélni.Csak a szememet forgattam hogy hogy lehet ekkora ökör.
-Engedjétek el!-intett a mögötte álló két csuklyás alaknak.Ők egyből odajöttek hozzám és mint mondjak nem finomkodtak.A ragtapaszt a számról egy mozdulattal letépte mire én felordítottam.Az egész szám égett a csuklóm pedig lila volt a kötéltől.
-Szóval mit láttál?-kérdezte meg ismét.Én nem válaszoltam csak szúrós szemekkel néztem rá.Hirtelen kinyílt a vasajtó és az 'üldözőim' léptek be rajta.Felsorakoztak Bill mögé majd engem kezdtek el nézni.Vagyis inkább bámulni.Elég kényelmetlenül éreztem magam.Egy eléggé átlátszó és rövid ruhába voltam amiből tuti kilátszott a bugyim.Bill még mindig előttem gugolt de már elég türelmetlen volt.
-Ne hozz ki a sodromból kislány!-ordibált rám mire én elfordítottam a fejemet.
-Utoljára kérdezem szivi!!Mit láttál azon a napon?-üvöltözött velem majd mikor leesett neki hogy egy szót nem fogok szólni felállt majd rágyújtott.
-Ribanc.-köpte felém a szavakat.
-Huh ez most szíven ütött.-mondtam humorosan majd mosolyra húztam a számat.Nem tudom honnan jött a nagy bátorság.Lassan felém fordult majd intet a csuklyás embereknek akik újra megkötöztek.
-Kössétek szorosabbra!-mondta majd eldobta a szivart a lábamhoz.A srácok vagyis Harryék még mindig engem bámultak.Fogadok levetkőztettek a szemükkel.Ch...Bár ha jobban megnéztem őket egészen jól néztek ki.Aztán képen vágott a valóság hogy elraboltak nem fantáziálhatok róluk!!

Bill már majdnem kiment de egy utolsó mondatra még visszafordult.
-Szórakozzatok jól srácok!-mondta majd végleg kiment ezzel magamra hagyva 4 sráccal.Ahogy sejtelmesen jöttek felém és csak mosolyogtak eléggé megrémisztett.
-Hol van Louis?-kérdeztem kissé frusztrálva.Ők továbbra is csak mosolyogtak majd mindannyian leültek az ágyra.
-Ó te azzal most ne foglalkozz.-húzta mosolyra a száját a szőke hajú srác.Elég helyes volt meg kell hagyni.
-Készülj fel mert ezt soha nem fogod elfelejteni.-suttogta a fülembe egy rekedtes hang.
-Ugye csak szórakozol?!-kérdeztem kicsit kétségbeesetten.
-Nem igazán.-mondta majd kacsintott.Jézusom hova kerültem.Eléggé szar helyzetben voltam.Éreztem valaki szuszogását a nyakamon aztán hirtelen kikötözte a kezemet.Én egyből előre hoztam majd felálltam.Nem volt valami jó ötlet ugyanis a lábam még össze volt kötve.Rájuk néztem és láttam hogy az ágyon ülnek és nézegettek valamit.Közelebb akartam menni hogy megnézzem mi van a kezükbe amikor ajtónyitásra lettem figyelmes.Mindenki az ajtó felé nézett ahol 'csak' Louis jött be.Beljebb jött majd elhaladt mellettem és leült a többi srác mellé.Észrevettem hogy az ajtót nem csukta be.Itt az idő.De aztán leesett hogy nem nagyon tudok futni sőt még menni se igazán mert a lábaim össze vannak kötve.támad egy tökéletes tervem.Megvárom még kikötözik a lábaim majd gyorsan kifutok az ajtón.Reménykedtem hogy összejön a tervem ezért közelebb sétáltam a a fiúkhoz majd beleültem Harry ölébe.Gondoltam ő az újabb áldozata a kis játékomnak.
-Szóval mit néztek?-kérdeztem majd összekulcsoltam a kezeim Harry nyaka körül.
-Kis kori fotókat rólad.-mondta egy barna hajú srác.Én egyből felpattantam és sikeresen majdnem orra estem.De szerencsére nem estem el csak kikaptam a srác kezéből a képeket amin én(!!) vagyok.
-Ezeket honnan szereztétek?!-kérdeztem kissé felháborodva.
-Bill adta őket.-mondták egyszerre mire én csak egy 'ó'-t mondtam majd visszaültem Harry ölébe.

Louis lehajolt a lábamhoz majd végre leszedte róla a köteleket.Még egy kicsit húzni akartam a szökésemet ezért egyből még nem rohantam el.Harry nyakát kezdtem el csókolgatni mivel ezzel elvonom a a figyelmét.Pluszba még a többi srác se figyel ránk.Harry keze a derekamra vndorolt.Harry szájához hajoltam de nem csókoltam meg hanem kaptam az alkalmon és kirohantam a helységből.Nem jutottam valami sokra mert előttem csak egy sötét folyosó volt.Gondolkodás nélkül futni kezdtem hiszen a fiúk a nyomomban voltak.Ha annyi pénzem lenne ahányszor futni kellet az életemért,igazából nem lenne csak 2 dollárom de furcsa és bizar hogy kétszer is megtörtént.Befordultam jobbra majd bementem egy ajtón.Ami orbitálisan nagy hiba volt.Megpillantottam Bill és a csicskásait.Gyorsan hátrálni próbáltam de beleütköztem valamibe vagyis inkább valakibe.Megfordultam és Harryvel találtam szembe magam.
-Bajba vagyok igaz?-kérdeztem csalódottan.
-De még mekkorába!-mondta Harry majd a csuklómnál fogva Bill elé vitt.Próbáltam ellenkezni de az én erőm az övével szembe..

-Szökünk szökünk?!-kérdezte vagy inkább kijelentette nem is tudom.
-Dögölj meg te barom!-köptem felé a szavakat mire Harry erősebben megszorította a csuklómat.
-Hogy mondod?-állt fel dühösen Bill majd megállt előttem.
-Jól hallottad!-épp hogy kimondtam egy akkora pofont kaptam hogy elterültem a földön.Egyből az arcomhoz kaptam rettentően fájt.Hallottam ahogy a fiúk felszisszennek.Könny gyűlt a szemebe.De most nem sírhatok nem fogom hagyni hogy sírni lásson.Összeszorítottam a szememet majd újra kinyitottam és Billre néztem.
-Ribanc.-mondta majd kiküldte a fiúkat kivéve Harryt.Volt egy olyan érzésem hogy őt eléggé kedveli.Én közbe próbáltam magamba fojtani a szavakat.Felálltam a földről de hirtelen két csuklyás ember lépett mellém és a hátam mögé szegezték a kezeimet.Azt kívántam hogy bárcsak álmodnám az egészet.A csuklyás emberek közelebb vittek Harryhez és Billhez majd végre megszólalt valaki.

-Most pedig a büntetésed.-mondta majd 'ördögien' felkacagott.Én Harryre néztem de nem tudom miért.
-Ne várj kegyelmet.-sziszegte a szavakat majd megütögette az arcomon lévő piros foltot amit ő okozott.Elmosolyodott majd elindult kifelé Harryvel a nyomába.Intett majd az engem lefogó 'őrök' is meg indutak.Kiléptünk a folyosóra majd bementünk egy világosabb helységbe.Engem térdre löktek majd ismételten kikötöztek de most a kezemet előttem kötötték egy oszlophoz nem pedig mögöttem.Hirtelen valaki széttépte a hátamon a ruhámat.Ordítani akartam hogy engedjenek el de bekötözték a számat.Majd megszólalt Bill mély hangja.
-Most pedig következzék a show!-kiáltotta el magát majd tapsolt egy sort.
-A büntetésed pedig..hmm...2 napi éheztetés plusz még Harry ostorcsapásai.-amikor meghallottam hogy mit is mond összerezzentem.
-Mi van ?!-kérdezte Harry felháborodott hangnemben.
-Jól hallottad 3x üsd meg azzal az ostorral.-mondta majd a falnak támasztott ostorra mutatott.Harry elvette a tárgyat és felém jött.Vette egy nagy levegőt majd rácsapott a hátamra.Én ordítottam egy nagyon mert kibaszottul fájt.
-Ez nem volt túl meggyőző.Addig fogod ezt csinálni még nem teljes erődből csinálod.-mondta mire én újra összerezzentem és a rám mér csapástól kijöttek a könnyeim.A hátam égett és csípett is.Nem tudom elképzelni hogy milyen pszichopata élvezi ha valakit ostorral ütnek.

Asszem Harry végzett a feladatával mert már nem mért rám ütéseket.Azt hiszem én már az ájulás szintjén álltam.Elájultam a fájdalomtól és ez még csak a kezdet.

Ui.:bocsi ha kicsit durvább lett a rész de remélem azért tetszett:)

6 megjegyzés:

  1. úr isten . nem szeretem az ilyen blogokat de ez nagyon jó :D Remélem hogy hamar hozod a kövit:D

    VálaszTörlés
  2. köviiiiiiiiiiiiiit:3
    puszi:Viru!<3

    VálaszTörlés
  3. Jajj anyám!!!! Újat de most nyomban!!!!

    VálaszTörlés
  4. UUU köszönöm mindenkinek <33
    Nagyon jól esik és amúgy ma lesz új rész :)♥

    VálaszTörlés