2013. augusztus 18., vasárnap

7.Rész

El se hiszem hogy van 26(!!) feliratkozóm *--*
Nagyon köszönöm tényleg jól esik♥♥
És köszönöm a sok kommentet és a 6(!) díjat ♥♥Hihetetlen de tegnap kaptam 3 díjat is!
Csak holnapra terveztem az új részt de mivel jött 8 komi és 3 díj is ezért örömömbe megírtam a 7 részt!: )
Remélem tetszeni fog, jó olvasást!: )


-Oké..és mi van ha elszúrom?!-kérdeztem kissé félve.
-Szerintem te is tudod a választ.-mondta majd mosolygott.
-Oké srácok ti már tudjátok a dolgotokat.-mondta mire a fiúk felálltak és kimentek.
-Miért mentek ki?!-kérdeztem és a távolodó fiúkat néztem.
-Mert neked át kell öltöznöd az esti ruhádba.Na meg újra elmondom a feladatod-mondta majd előhúzott egy ruhát majd az ölembe dobta.
-Ezt nem fogom felvenni.-mondtam flegmán mire Bill a szemeit forgatta.
-Nincs választásod.-mondta majd leült mellém.
-Szóval akkor a srác meggyőzőbb tud lenni mint hinnéd.Ergo veled egyidős..A srác nem olyan tapasztalt mint a többiek de nem hülye!Nem lesz könnyű dolgod ha meg akarod győzni hogy hagyja el a klubot.Köztudott hogy nem csak én akarom behajtani a pénzem.Vannak mások is rajtam kívül akik a halálát akarják.Meggyőzőnek kell lenned ha ki akarod onnan csalni.Remélem tanultál valami stratégiát Liamtől mert szükséged lesz rá!Ne dőlj be semminek amit mond és ne csinálj semmi gyanúsat!Most pedig menj és öltözz át!-mondta majd a combomra csapott.Én egyből felálltam majd elindultam a már ismert ajtó felé.Igazából fogalmam sem volt hogy hogy néz ki a srác aki ma az "áldozatom" lesz.Amit hallottam róla átlagos külsője lehet.De mint tudni szokás mindenkinek van egy sötét oldala.Amíg ezen gondolkoztam magamra kaptam a ruhámat .Végül is annyira nem volt rossz.Mondjuk önszántamból nem vettem volna fel soha.Nem vagyok valami csajos csaj.Mindig is inkább nadrágot hordtam nem pedig szoknyát.Ha szoknyát vettem fel mindig húzgáltam lefelé.Elindultam kifelé és egészen a kocsiig azon gondolkoztam hogy egy velem egy idős srác miért foglalkozik drogokkal?!Miért szorul rá?!

Leértem a kocsihoz majd beszálltam.Furcsa módon most nem furgonnal mentünk.
-Oké..valaki nem adna egy személy leírást a srácról?!-kérdeztem majd Niallre néztem.
-Nézd át.-mondta Harry majd az ölembe dobott egy aktát.
-Ez minek nekem?-kérdeztem majd értetlenül visszadobtam a papírokat.
-Ne dobáld!Csak olvasd el!-mondta majd visszaadta.Én csak a szememet forgattam majd kinyitottam.Megpillantottam egy srác képét.Aztán leesett hogy ő a célpontom.
-Chris Matcalfe a neve?!-kérdeztem majd tovább olvastam.Elég szép kis alibije van.Már vagy 10x lecsukták.De sose volt többet börtönbe 1 hétnél tovább.Kék szemei tényleg elbűvölőek.Igazából kicsit se akartam Billnek megtenni ezt a 'szívességet'!A kocsi megállt egy ismerős helyen majd a srácok kiszálltak és csak rám vártak.
-Miért álltunk meg?!-kérdeztem majd odamentem hozzájuk.
-Megjöttünk.Neked abba a klubba kell bemenned és nekünk pedig itt kell várnunk.-mondta Niall majd elindultak egy régi épület felé.
-De hogy megyek be?!Nincs is nálam pénz!-mondtam majd visszafordultam.
-Az már a te problémád.-mondta Zayn majd kacsintott és el is tűntek az épület mögött.
-Csodás...hogy jutok be?!-mérgelődtem magamba majd a klub hátsó bejáratát kerestem.Reménykedtem benne hogy nyitva van mivel semmilyen tervem nem volt.Végre megtalálta az ajtót ami zárva volt.Nagyszerű.A klub elejéhez mentem és reméltem hogy tudok valakitől egy kis pénzt kunyizni.Meg pillantottam egy srácot aki egyedül volt.Gyorsan oda mentem mellé majd megbökdöstem a vállát.
-Segíthetek?-kérdezte majd megvillantotta fehér fogsorát.
-Remélem.-mondtam majd elmosolyodtam.
-Kitalálom nincs pénzed a belépőre...-mondta majd nevetni kezdett.Ilyen nyilvánvaló lenne?!
-Gyere kifizetem neked.-mondta majd átkarolt és elindultunk a klub felé.A belépőmet tényleg kifizette majd ő balra ment én pedig jobbra.A tánc parkettet kezdtem el nézni hátha felbukkan Chris.Mivel nem láttam a keresett személyt ezért leültem egy székre és rendeltem volna egy koktélt de eszembe jutott hogy nincs nálam pénz.Elég kínos volt de hát na.Továbbá is Christ kerestem amikor elkezdett csörögni a telefonom(?).A táskámhoz nyúltam majd előkotortam belőle egy mobilt.Nem tudtam elképzelni hogy mit keres egy telefon a táskámba hisz én nem tettem bele.Na mindegy feloldottam a képernyőjét majd felvettem.

-Haló?!-kérdeztem bizonytalanul.
-Megtaláltad már?!Vagy egyáltalán bejutottál már?!-szólt bele a telefonba egy rekedtes hang.Ekkor esett le hogy a vonal másik végén Harry van.
-Igen bejutottam de Christ még nem találtam meg.-mondtam majd kikerekedett szemekkel néztem magam elé ahol egy kép volt a srácról akit keresek.Ijedtembe körbenéztem de nem láttam semmi gyanúsat.
-Harry asszem nem én vagyok az egyetlen aki Chris halálát akarja.-mondtam elcsuklott hangon majd felvettem az asztalról a fotót.A kép sarkába egy nagy 'S' betű volt.Nem tudtam mit jelent de kicsit megijedtem hiszen valaki tuti figyelt egem.
-Mi ezt meg hogy érted?-kérdezte ideges hangon.
-Valaki lerakott az asztalra egy képet amin Chris van és egy piros x át van húzva a kép.A fotó sarkába pedig egy 'S' betű van.Mit jelent ez?!-kérdeztem kicsit riadtan majd felálltam a helyemről és elindultam a mosdó felé.
-Nem tudom mit jelent de biztos nem jót.Szóval húzz el onnan de gyorsan!-mondta majd letette a telefont.Remek.Én irányt váltottam és kifelé indultam.A klub ajtajából megpillantottam egy fekete pulcsis alakot.Nem tudom miért de követni kezdtem.Nem tudom miért nem arra mentem amerre Harryék vannak.Talán a kíváncsiság vezérelt.A srác egy elhagyatott utcába ment be és én pedig követtem.Befordult egy sarkon és én szem elől vesztettem.Gyorsabban szedtem a lábaimat és közben hallgatóztam.Befordultam ugyanazon a sarkon de nem láttam a titokzatos személyt.A lámpák ép hogy csak pislákoltak és nem igazán világították meg a sötét éjszakát.Valaki hirtelen megragadta a karom és berántott egy kuka mögé.Majdnem sikítottam de befogta a számat.

-Nyugi nem foglak bántani.-mondta majd elvette a kezét a szám elől és levette a kapucniját.A fiú szemébe néztem és elmerültem bennük.Csodálatosan szép kék szemi voltak.
-Chris vagyok.-mondta majd a kezét nyújtotta.
-Tudom ki vagy.-mondtam majd leültem mellé a földre.
-El kell tűnnöd innen!-monda majd előhúzott egy fegyvert a zsebéből.
-Miért?!-kérdeztem meglepetten mire megfogta a kezemet és a beljebb húzott a sötét utcába.Az orrom elé se láttam olyan sötét volt.Sose féltem a sötétbe de amikor meghallottam hogy lőnek ránk eléggé parázni kezdtem.
-Nem te vagy az egyetlen aki nem akar a föld színén látni.-monda majd rám mosolygott.Elég bizar hogy menekülünk Isten tudja ki elől de azért mosolyog..
-Honnan tudod hogy én is meg akarlak ölni?!-kérdeztem zihálva mert már eléggé elfáradtam a futásba.Köztudott hogy nem vagyok valami nagy sportos.Régebben mindig ellógtam tesiről.Most azt kívánom bár ne tettem volna.
-Nem volt nehéz rájönni.Amúgy láttalak múltkor és tudom hogy Billnek dolgozol.-mondta majd befutottunk egy épületbe és bevágódtunk egy kocsiba.
-Ha ezeket mind tudod miért nem hagysz meghalni?-kérdeztem és reménykedtem hogy nem fog fejbe lőni a ki jelentésem miatt.
-Nem az vagyok akinek hiszel.-mondta majd a kezembe nyomott egy pisztolyt.A kocsit beindította majd kitolatott és elindultunk.Sajnos az üldözőink vagyis az ő üldözői követtek.
-Lőj rájuk!-utasított majd gyorsított a tempón.Én elsőnek csak bámultam rá aztán pedig cselekedtem.Kicsit kihajoltam az ablakon majd lőttem.Hálás voltam az égnek hogy Zayn tanított egy kicsit.Az első lövésem mellé ment de a másodikkal betaláltam a szélvédőn.Azt nem tudom hogy eltaláltam-e valamelyikőjüket de azért örültem.Végre kijutottunk az elhagyatott helyről és kiértünk a forgalmas főútra.Bekanyarodtunk vagy 3 utcán de még mindig követtek.A telefonom rezegni kezdett de most nem érdekelt.

-Nézd meg.-mondta kissé szúrós hangon.Én a telefonomért nyúltam amikor ránk lőttek.Szerencsére nem talált el de eléggé megijesztett.Chrisre néztem akinek megfeszültek az izmai és erősen markolta a kormányt.Volt egy olyan érzésem hogy elege volt ebből a macska egér játékból.
-Add ide a pisztolyt!-mondta majd megállt és kiszállt a kocsiból.Olyan hirtelen álltunk meg fel sem fogtam hogy mi történik.Apszolút nem tudtam kiszámítani a tetteit.Kipattantam én is a kocsiból majd oda siettem Chrishez.
-Mit akarsz tenni??-kérdeztem ijedten de nem válaszolt.Megráztam a vállát erre ő a közeledő fekete autóra célzott.A fekete autó megállt és kiszállt belőle két nagydarab pasas.Fegyverrel a kezükbe közeledtek.Én eléggé féltem hisz nem tudják hogy nem vele vagyok és simán lelőhetnek engem is.
-Menj odébb June!-szólt az egyik mire én felé kaptam a fejem.Mégis honnan tudja a nevem?!Ijedten léptem el Chris mellől.
-Mi az utolsó szavad?-kérdezte a középkorú pasas majd felemelte a fegyverét.
-Közeleg a vég dagikám és nektek fogalmatok nincs mi fog történni ha nem állítják meg..-mondta de nem tudta befejezni mert a dühös férfi lelőtte.Az élettelen teste a földre rogyott.Igazából nem tudom hogy örüljek-e vagy nem?!Ha Bill rájön márpedig rá fog akkor engem kicsinál.De milyen veszélyről beszélt Chris!?
-Jól vagy?!-kérdezte a férfi aki az előbb a nevemet mondta.
-I-igen.-mondtam majd összeszedtem magam és a Chris kocsija felé mentem.Kivettem a telefonom és feloldottam.A fiúk már 10 üzenetet hagytak és még többször hívtak.Valószínű fogalmuk sincs hogy hol vagyok.Tuti halottnak hisznek.Mivel nem tudtam hogy hazamenni ezért a két férfi után szóltam akik épp az autóba ültek be.
-Nem vinnétek el legalább egy darabig?!-kérdeztem bizakodva.
-Gyere.-mondta majd kinyitotta nekem a hátsóajtót.Én beszálltam és elindultunk.Végül is elég kedvesek voltak velem ahhoz képest hogy majdnem megöltem őket.Pluszba még csak nem is egy csapatba játszunk.A gondolkozásomat az zavarta meg hogy kinyitották az ajtót én pedig kiszálltam.
-Tovább nem vihetünk.-mondta majd újra beszélt a kocsiba és elhajtottak.

Én elindultam a keréknyomokba és közbe gondolkoztam.Miért adta fel Chris ilyen hirtelen?!Ez volt a küldetése vagy mi?!Még elég fiatal volt...és nem értettem még mindig hogy milyen veszélyről beszélt.Egy új vírus?Vagy egy veszélyes ember netán állat?!Fogalmam sincs.Végre megérkeztem az épülethez ahol Bill és a többiek tartózkodnak.A telefonom egy percre sem állt le a csörgésekkel.De már szándékosan nem vettem fel.Talán ha megtudják hogy élek kevésbé lesznek pipák rám amiért hagytam meghalni Christ.Be kopogtam a nagykapun amit egyből ki is nyitottak.Felmentem az emeletre majd benyitottam egy teremve ami tömve volt emberekkel.Minden szem rám szegeződött valaki szúrós szemmel figyelt valaki pedig megkönnyebülve.Beljebb mentem majd megálltam Bill előtt.
-Mi lett Chrissel?!-kérdezte szúrós hangon.Közbe az arcomat fürkészte.Fogalmam sem volt mi lenne a legjobb válasz a kérdésre.Egyszerűen csak megmondom az igazat..Gondoltam majd megszólaltam.
-Meghalt.-mondtam egyszerűen majd megfordultam és mindenki engem figyelt.Nem tudtam hova tenni  tekinteteket.Ennyire meg voltak lepődve hogy túléltem vagy pedig csak ennyire nem vagyok szimpatikus?!

Remélem tetszett a rész:)Ha igen akkor komizzatok és pipáljatok♥

10 megjegyzés:

  1. IMÁDOM! Várom a következőt siess vele *.*

    VálaszTörlés
  2. Annyira jo olvasni a tortenetet! Egyatalan nem egy sablon sztory, mert akkor Harry regen jatszana a szerelmes host... xd
    Telorol irok, igy nem tudok pipalni, meg ne vedd sertesnek, de gepen semmi kedvem nem volt elolvasni, vagy beleolvasni a Betutipus (!) miatt.
    De aztan megerte elolvasnom, meg ha telorol is :))
    Minel hamarabb a kovetkezovel!
    Es meg azt szeretnem kerdezni, hogy honnan szeded az ihletet? (gondolok filmre pl) Mert ezek a haditervek, okok amiert es amit tesznek egy-egy kuldeteskor tokre realisak. Igy tovabb!
    Mercii x

    VálaszTörlés
  3. imádom *---* gyorsan a kövit lécii

    VálaszTörlés
  4. Ah nagyon jó siess kövivel lécci :)))) *---*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon joo várom a köviiit :33 *.*

    VálaszTörlés
  6. nagyon jo.imadom.minel gyorsabban hozd a kovit :3

    VálaszTörlés
  7. Fantasztikus rész lett! Hihetetlenül jól írsz! Nagyon várom a folytatást. :))<3 xx

    VálaszTörlés
  8. Szia! Díjat találsz nálam! Az 5.-nél vagy!
    http://listentoyourheart26.blogspot.hu/p/koszonom-dijat-kitty-bacskai-nak-1.html

    VálaszTörlés
  9. Köszi mindenkinek :) és köszönöm a díjat!:)

    VálaszTörlés