2013. augusztus 17., szombat

6.Rész

El se hiszem már van 23 feliratkozóm *--*Köszönöm,köszönöm,köszönöm!♥
Jó olvasást!:)



A fiúk ránk néztek majd közelebb jöttek.Nem tűntek valami meglepetnek.
-Josh te is tudod hogy ez nem fog összejönni!-mondta nevetve Harry.Én csak értetlen fejjel bámultam rájuk.Én teljesen be voltam fosva ők meg röhögtek.De hát végül is nem az ő fejükhöz szorítanak fegyvert.
-Az a fegyver nincs is megtöltve.-mondta nevetve Zayn majd mint kiderült Josh mellé lépet.
-Sokat fejlődtem mióta utoljára találkoztunk.-mondta majd még erősebben a fejemhez szorította a pisztolyt.A félelem egy kicsit enyhült bennem de azért egy picit még paráztam.
-Aha képzelem!Most pedig hord el innen a hájas segged!-üvöltött rá Harry mire Josh megugrott majd eltette a fegyverét.Csodálkozom hogy fényes nappal van és senki nem látta az incidensünket...De jobb is így.
-Még nem végeztünk!-kiabálta a távolodó srác.Harry és Zayn csak nevetett majd megrázták a fejüket.Én gyorsan beültem a kocsiba majd becsaptam az ajtót.Végre a fiúk is beszálltak majd elindultunk.
-Ki volt ez a gyerek?!-kérdeztem kíváncsian de egyikőjük se válaszolt.Olyan két perc múlva megint megkérdeztem.
-Hahóó!Kérdeztem valamit!-mondtam idegesen de megint elengedték a fülük mellett.Igazából nem izgatott a dolog de ha beszélek akkor nem gondolok arra hogy mi fog történni ha odaértünk Billhez.Talán megenyhül majd a szíve..Miket beszélek az ő szíve kőből van..De hát a remény hal meg utoljára..Egész úton az ablakon bámultam kifelé és közben gondolkoztam.Vajon mi lesz a büntetésem?!Vagy lehet hogy csak 'simán' megöl?!Vagy életem végéig tömlöcbe zár..Hát egyik se valami fényes.

                                              ***

Kicsit elbambultam és észre se vetem hogy megjöttünk egészen addig amíg Zayn ki nem nyitotta a kocsi ajtaját.A szívem a torkomba dobogott.A kezeim remegtek.Halálosan féltem attól hogy mi lesz a következménye a szökés kísérletemnek.Ha visszagondolok arra az éjszakára az fáj a legjobban hogy már majdnem sikerült.De elbuktam..A gondolatomat Bill hangja zavarta meg.
-Végre hogy ideértetek.Ideje volt!-mondta majd összecsapta kezeit.Meglepő módon nem szúrós szemekkel nézett rám.
-Nos drága June!Mi is legyen a büntetésed...-mondta miközben a szakállát vakargatta.Látszott rajta hogy csak úgy tesz mintha gondolkozna.Tudtam hogy már kitalálta a büntetésem csak egy kis hatás szünetet tart.
-Úgy tudom gyűlölöd a fiúkat és a munkájukat egyaránt..Szóval amiért megpróbáltál megszökni..Minden 'küldetésükön' ott leszel és segítesz nekik!-mondta majd gúnyos mosolyra húzta a száját.
-Mi van?!Nem segítek nekik semmibe!!Főleg nem a gyilkolásba!-keltem ki magamból mire egy őr mögém lépett és lefogott majd térdre kényszerített.
-Nyugi édes elintézzük hogy önszántadból is segíteni fogsz.-mondta nyugodtan majd kiment a teremből.A srácok egy ideig rám bámultak majd elmentek.Egyedül maradtam aminek kicsit örültem.

A boldogságom se tartott valami sokáig ugyanis a 'nagyfőnök' lépett be az ajtón.Egyenesen felém jött majd megállt előttem.
-Nos mivel Liamet kiütötted a nyeregből ezért az ő munkáját most te fogod végezni.-mondta majd intett hogy menjek utána.
-Nem segítek maguknak a gyilkolásba!-kiabáltam és leültem a földre.
-Hozzátok!-utasított két őrt akik felém jöttek majd végig húztak a folyosón és végül kilöktek az udvarra.
-Előröl kezdjük a kiképzést de most egyik pisztoly sincs megtöltve.-mondta majd kihívta a srácokat is.Furcsa módon Liam is jött aki leült egy székre.Kicsit megsajnáltam mert elvégre ő volt velem még a legkedvesebb.De a sajnálat hamar elmúlt és gyűlöletté alakult.Liam intet hogy menjek oda mire én csak ráztam a a fejemet.
-Nem harapok!-mondta nevetve.-Gyere már!-mondta még mindig mosolyogva.Igazad van tényleg vicces..Fancsali pofát vágtam de elindultam felé majd leültem vele szembe.Egy asztal volt köztünk amin térképek , papírok , tollak , bábuk(?) és még sok más furcsaság.Én csak értetlenül bámultam magam elé amíg Liam  rendezgetett valamit.Ekkor eset le hogy most a stratégiát vagy mit tanulom.Végül is még hasznos is lehet.

1 órával később.

Oké akkor szerintem átvettünk mindent.Mára elég volt ennyi.-mondta majd összecsapta a kezeit és felállt.Nem tiltakoztam.Eléggé unalmas volt ez az egész.Megkönnyebbülten sóhajtottam amikor megszólalt valaki mögöttem.
-Ne örülj annyira!Még hátra van a lövés gyakorlat.-mondta Zayn majd a fegyveres asztalhoz ment.
-Ha nincsenek megtöltve akkor hogy fogok velük lőni?!-kérdeztem értetlenül mire Zayn a zsebéből előhúzott egy töltényt.
-Meg lesznek töltve de egyszerre csak egy golyó lesz benne.-mondta majd fogta a fegyvert és lőtt vele.Egyenesen a bábú szívébe talált.
-Wáó..-nem hittem volna hogy tud ilyen pontos is lenni..Nekem is adott egy pisztolyt majd mutatta hogy hova lőjek.Hát én tőle jóval bénább voltam.El se találtam a bábut sőt még csak a közelébe se volt.
-Ez nekem nem megy!-jelentettem ki majd eldobtam a fegyvert.
-Senki se úgy születik hogy tud mindent!Gyakorolj és majd idővel menni fog.-mondta kedvesen(?).
-Miért vagy velem kedves?!-kérdeztem meghökkenve.Nem válaszolt csak felvette a fegyvert amit én az előbb eldobtam.
-Ha bunkó vagyok az a baj ha kedves akkor meg az a baj..-mondta kissé érthetetlenül majd rám nézett.
-Csak meglep hogy nem lekezelő hangnemben beszélsz velem.-mondtam majd védekezően válmagsságba emeltem a kezeim.
-Koncentrálhatnánk a lövésre?!-kérdezte vagy inkább kijelentette nem is tudom..

Persze hogy ő 5/5 eltalált és pedig 5/-6ot...Nehezebb mint gondoltam.Már vagy egy órája gyakoroltuk és marhára meguntam.Főleg azért mert nem érdekel és mert nem is megy!
-Most engem tanítasz meg lőni vagy inkább csak felvágsz a tudásoddal?!-kérdeztem felvont szemöldökkel.
-Kicsit talán mindkettő.-mondta majd felkuncogott.
-Valamivel biztos eltudom érni hogy mellélőj.!-mondtam mire Zayn felnevetett.
-Nem hinném!De tudod mit ha eléred hogy ne találjam el a bábut akkor nem szólok hozzád két napig.
-Legyen három!-mondtam majd kezet nyújtottam neki amit ő megrázott.
-De ha eltalálom akkor viszont meg kell csókolnod Harryt!-mondta majd vigyorgott.Tulajdonképen még nem is igazán esett le hogy miben is fogadtunk.
-Ne azt biztosan nem!-mondtam tiltakozva.
-Ha nem fogod megtenni akkor viszont végig szaladsz az egész épületen..-mondta vigyorogva.
-Rendben..-bólintottam rá az ötletre.
-De meztelenül!-mondta majd perverzen mosolygott.
-Ugye most csak szivatsz?!-kérdeztem hülyén amire csak megrázta a fejét.
-Már belementél szóval nincs visszaút!-mondta majd megtöltött egy pisztolyt és odaállt a bábu elé.Az én agyam pedig azon kattogott hogy mivel érjem el hogy mellé lőjön.Támad egy jó ötletem majd közelebb léptem hozzá.Épp lőni készült én pedig a nyakához hajoltam és csókolgatni kezdtem.Láttam hogy tétovázik és hogy egy pillanatra becsukja a szemeit.Megvan a gyenge pontja..Megharaptam a nyakán egy pontot és szívni kezdtem.Tudtam hogy nyomott fog hagyni de nem érdekelt.Zayn teljesen lefagyott de végül összeszedte magát és lőtt.Sikeresen nem találta el a bábut.Megharaptam a fülcimpáját majd belekiabáltam a fülébe.
-Én nyertem!-kiabáltam majd eljártam egy öröm táncot.
-Ez ne...-kezdett bele mondandójába de a mutatóujjamat a szájára tettem jelezvén hogy maradjon csöndbe.
-Emlékszel 3 napig nem szólhatsz hozzám.-mondtam vigyorogva majd elindultam befelé.A vigyor letörölhetetlen volt az arcomról.

                                                     ***

A 'szobámban' voltam és feküdtem az ágyon.Csak néztem ki a fejemből.Őrjítő volt csak feküdni és a plafont bámulni.Az ajtó nyitva volt de hova mehettem volna?!Próbáljak megint megszökni?!Kösz de inkább nem..
Hallottam hogy valamit beszélnek az ajtó előtt de csak szavakat értettem.Annyira viszont nem érdekelt hogy felálljak és hallgatózzak.Valaki kinyitotta vagyis inkább kicsapta az ajtót és bejött.Én csak unottan bámultam Louisra aki leült az ágy végébe.
-Figyelj beszélnünk kell.-mondta két sóhajtás között.
-Nincs miről Louis.-mondtam flegmán majd újra a plafont bámultam.
-June tudnod kel hogy én mindig is el akartam mondani az igazat de nem lehetett!-emelte fel a hangját amit nem hagyhattam szó nélkül.
-Aha..Én meg higgyem is el?!-kérdeztem még mindig flegmán.
-Megtiltották hogy elmondjam!Ha elmondtam volna akkor az neked lett volna a legrosszabb!-mondta majd felállt.
-Most pedig hogy megtudtad gyűlölsz engem..és ezt akkor nem tudtam volna feldolgozni!-mondta mire felültem és üveggel tekintettel bámultam rá.
-Gyűlöllek de nem azért aki lettél hanem azért mert soha nem mondtad volna el az igazat!Én minden titkomat elmondtam neked te pedig eltitkoltad előlem éveken keresztül!Lehet hogy kiborultam volna de idővel megbékéltem volna.-mondtam mire Louis elfordította a fejét és a padlót kezdte el bámulni.
-Sajnálom oké?!Sajnálom.-mondta de még mindig nem nézett a szemembe.
-Túl késő...-mondtam majd kirohantam a helységből és a jól ismert hosszú folyosón sétálgattam.Úgyse volt még esélyem végignézni hogy mi hol van.Céltalanul mászkáltam emeletről emeletre.Fel se tűnt hogy már a 8 emeletem tartok.Hol az Istenbe lehetek?!Egy 8 emeletes ház a semmi közepén.Ez nem függ össze semmivel sem.A közelbe csak egy rohadt patak van!Nagy gondolkozásaim közepedte beleütköztem valakibe aki sikeresen rám borított valami forrót.
-Forró,forró!!-kiabáltam és leakartam venni a pulcsimat de aztán eszembe jutott hogy nem vettem fel pólót.De azt nem tudom hogy miért...
-Bocs nem láttalak.-mondta majd a törött tányér darabokat kezdte el felszedni a földről.
-Vigyázhatnál jobban is hallod...ez kurvára süt..-mondtam és még mindig a pulcsimat legyeztem.
-Vedd már le azt a pulcsit.Megköszönném ha segítenél ezt feltakarítani.-monda Niall amire én sóhajtottam majd leguggoltam segíteni.
-Na nem veszed le?!-kérdezte miközben a foltot nézte a pulcsimon.
-Nem kösz..nincs rajtam póló és nem akarok melltartóba flangálni.-mondtam mire felnevetett majd felállt és levette a pólóját.
-Tessék vedd fel.-mondta majd átnyújtotta a felsőjét.Wow mi van ma mindenkivel?!Én csak furcsán néztem rá.
-Mi benne a csapda?!-kérdeztem mire ismételten felnevetett.
-Nincs semmilyen csapda csak vedd már fel!-mondta röhögve majd elfordult.Hát jó miért is ne?!a biztonság kedvéért elfordultam majd levettem a pulcsim.Szerencsémre Niall kifordítva vette le a pólót.Míg én a felsővel küszködtem észre se vettem hogy valaki megállt előttem.Mikor felnéztem Harryt pillantottam meg amint épp engem kémlel.Én felsikítottam mire végre nem a mellemet hanem az arcomat nézte.Gyorsan magam elé fogtam a felsőt.
-Húzz már innen!-kiabáltam rá mire csak vigyorgott és elment mellettem.Magamra kaptam Niall felsőjét ami kicsit nagy volt de megteszi.
-Itt meg mi történt?!-kérdezte Harry és a földön lévő levesre mutatott.
-Semmi.-vágtuk rá egyszerre.Harry végre elhúzta a csíkot mi pedig feltakarítottuk a káoszt amit okoztunk.Végül is nem volt olyan rossz ez a mai nap.Sokkal rosszabbra számítottam.

                                              ***

Még mindig járkáltam az épületbe hátha találok valami jó helyet.Eddig nem nagyon jártam sikerrel de felfedeztem hogy van lift.Ami persze nem működik.Furcsa módon nem ütköztem bele senkibe se.Sőt még csak egy őr se haladt el mellettem.De mindegy is.A hatodik emeleten járkáltam és persze muszáj volt benéznem minden helyiségbe.Benyitottam az első ajtón.A látvány kissé meglepett.Egy sötét szobába voltam ami sokkal ismétlem sokkal otthonosabb volt mint az enyém.Mondjuk nem volt benne túl sok minden de azért jól nézett ki.Gondoltam hogy csak a fiúké lehet hiszen mást nem ismerek aki punk bandákért lenne oda.Ahogy sétáltam tovább még négy szobát találtam.remek mindenkinek van pihe puha ágya nekem meg még egy normális tükröm sincs.Jó mondjuk ezt nem csodálom.Hirtelen valami sípolni kezdett amire ugrottam egyet.

Zayn,Harry,Niall,Louis és June jöjjenek a 234-es terembe.

-Minek?!-kérdeztem magamtól majd elindultam lefelé a lépcsőn.Bementem a 5 emeleten majd leindultam a folyosón.
-232-233-234.Megvan.-mondtam majd benyitottam az ajtón.Mindenki engem nézett ami kicsit zavarba hozott.
-Ülj le.-utasított Bill majd egy székre mutatott.Beljebb mentem majd helyet foglaltam Zayn mellett.Ő csak mosolygott de nem szólt semmit.
-Oké szóval..Ma este elmentek egy klubba..Pontosabban csak June.Ti srácok pedig egy utcával odébb fogjátok várni őket.
-Őket?!-kérdeztem kicsit elcsuklott hangon.
-Ja titeket.-mondta Bill majd folytatta.
-A srác még elég fiatal és valószínű nem olyan tapasztalt mit ti ezért könnyebb dolgotok lesz.Szóval csak hogy tisztázzuk.-mondta majd rám nézett.
-A te dolgot az hogy bemész a klubba felkelted a srác figyelmét és elviszed a Preston St. nevű utcába.A srácok madj ott várnak rátok.De lehetőleg ne szúrj el semmit.-mondta komolyan.
-Kösz a lelkesítést.-mondtam majd gúnyosan mosolyogtam.
-Amúgy ő pontosan mi is?!-kérdeztem érdeklődve.
-Egy drogcsempész.-mondta egyszerűen Bill.
-Ja és miért nekünk kell elkapni az nem a rendőrség dolga?!-kérdeztem értetlenül.
-De elég sok pénzel tartozik nekem amit be fogok hajtani rajta..-mondta ördögien mosolyogva Bill.Remek akkor ma egy újabb 'küldetés'.

Remélem tetszett a rész:))Ha igen akkor komizzatok és pipáljatok:*♥

11 megjegyzés:

  1. AHHHH NAGYON JO VOLT!!!!! *----------* Siess lécci a kovivel :))))

    VálaszTörlés
  2. Szia itt vár egy kis meglepi! ^^ http://wearenotafraid-twentyyearslater.blogspot.hu/p/blog-page_15.html

    VálaszTörlés
  3. Annyira imádom! *-* Gyorsan kövit! :D

    VálaszTörlés
  4. nagyooon jó imádom gyorsan köviit *.* :P

    VálaszTörlés
  5. imadom...i love it<3<3<3<3<3<3<3<3<3
    nagyon gyorsan a kovit ...!!*-*:)

    VálaszTörlés
  6. Áhh,nagyon király,mikor jön a következő rész?:oo<3*

    VálaszTörlés
  7. Uuuu gyorsan kövit!!! Ez fantörpikus *--------* ;)

    VálaszTörlés
  8. Én is csak azt tudom mit a többiek IMÁDOOOOOOOOM. Siess a kövivel.

    VálaszTörlés