2013. augusztus 20., kedd

8.Rész

Nagyon köszönöm a 31(!!) feliratkozót és az újabb díjakat♥♥
Imádlak titeket srácok remélem ez a rész is elnyeri a tetszéseteket!:-)
Jó olvasást!
http://popcrush.com/justin-bieber-vs-harry-styles-hottest-star-of-2013-round-1/  SZAVAZZATOK HARRYRE!!!;-)



-Kifejtenéd kicsit jobban?!-kérdezte Bill vagy inkább kijelentette.Igazából semmi kedvem nem volt csacsogni és végképp nem volt kedvem elmesélni a történteket.
-Majd..-mondtam majd elindultam kifelé az ajtón.Meglepő módon két nagydarab őr állta el az utamat.
-Nem!Most azonnal el mondod hogy mi történt!-üvöltött utánam Bill mire én kicsit összerezzentem.Visszafordultam majd leültem Liam mellém.A széket kicsit odébb húztam és így volt köztünk fél méter.Liam csak a szemeit forgatta.
-Meghalt.Vagyis azt hiszem hogy meghalt.-mondtam unottan mire Bill megint rám ordított.
-Most halott vagy nem?!-kérdezte mire az egész társaság meglepődött.
-Nem tudom.Eljöttem onnan.De egy pasas lelőtte szóval fogalmam sincs hogy éle vagy hal.-mondtam még mindig unottan.Bill gondolkozott egy kicsit valamin majd megszólalt.
-Te hogy menekültél meg?-szinte köpte a szavakat felém.Biztos szívesebben látna inkább holtan..
-Chris mentett meg vagyis engem nem is akartak lelőni...Mert a pasas aki megölte őt tudta a nevemet.-mondtam de nem tudtam befejezni mert Bill közbevágott.
-Hogy nézett ki az az ember aki tudta a neved?!-kérdezte és mintha a szemébe lett volna némi félelem.
-Magas és eléggé duci.Tetovált volt és mély volt a hangja.-mondtam mire Bill a padlót kezdte el bámulni majd felállt a helyéről és járkálni kezdett fel le.
-Ismered?!-kérdeztem mire elém lépett és a szemembe nézett.Vagy 2 percig csak bámult rám már pont megszólaltam volna amikor végre megtörte a csendet.
-Nem.-vágta rá majd elfordította fejét.Én csak mosolyogtam majd felkuncogtam.
-A vak is látja hogy félsz tőle.Ki az az ember?!-kérdeztem majd végignéztem a többieken.Mindenki szája 'o' formát vett fel.Gondolom a kijelentésemen.Hisz senki nem mert visszaszólni Billnek csakis én.Hát igen hiba volt.
-Én nem félek tőle de elintézem hogy te csak a neve hallatán is összerezzenj!-mondta majd lekevert nekem egy pofont amitől én a földre estem.Tulajdonképpen számítottam rá hogy megfog ütni.
-Vigyétek ki!-utasította az egyik őrt míg én feltápászkodtam a földről.A számhoz emeltem a kezem mert ömlött belőle a vér.Az őr szorosan megfogta a kezem és húzni kezdett.Eléggé fájt a szorítása.
-Engedj már el!Tudok magamtól is menni!-kiabáltam majd kirántottam a kezem az ő kezei közül.A művelettől szinte égett a kezem és eléggé piros is volt.Még én a kezemmel és a vérző számmal foglalkoztam addigra az őr belökött a már jól ismert 'szobámba'.Leültem a matracra majd hátradőltem és el is nyomott az álom.

                                     ***

Reggel éles zajra ébredtem.Vagyis feltételeztem hogy reggel volt.Szépen lassan kinyitottam a szemeim majd felültem az ágyon.Megdörzsöltem a szemeim majd felkeltem és ásítottam egy jó nagyot.Körülnéztem és még mindig ugyanabba a kis koszos helységbe voltam.Az ajtó felé mentem de zárva volt.Remek tehát megint eljátszottam a bizalmukat és újra bezárnak.Csalódottan ültem vissza az ágyra.Még mindig a tegnapi cuccomba voltam ami elég kényelmetlen volt főleg a cipő.Tegnap annyira álmos voltam hogy le se vettem.Levettem a cipőmet majd a ruhámat kicibzároztam hátul de nem vettem le.Visszadőltem az ágyra és gondolkoztam.Vajon Chris meghalt-e vagy nem?!Ki az az ember ha még Bill is fél tőle?!De ha megakart volna ölni akkor már megtette volna!ezek a gondolatok cikáztak a fejembe.Hirtelen valaki kicsapta a vas ajtót ami a szobámba vezetett majd bejött rajta.Zayn volt az aki egy szatyorral a kezében közeledett felém.Leült mellém majd átnyújtotta a szatyrot.Csak kérdően néztem rá mire ő csak mosolygott és bólintott.Belenéztem a szatyorba ami előttem volt és ruhákat véltem felfedezni benne.
-Vedd fel.-mondta majd elmosolyodott.
-Máskor szólj hogy ne kössek veled fogadást mert nem tartod be.-mondta mire elnevette magát.
-Miért kapom ezeket?-kérdeztem majd elővettem a többi holmit is.
-Csak gondoltam örülnél egy pár kényelmes cipőnek.-mondta majd a magassarkúmra nézett.Én csak összeszorított szemekkel néztem rá mire ő ismét nevetni kezdett.Meg kell hagyni elég édesen nevet.Miket beszélek nem fantáziálhatok róla!

Bementem a fürdőszobának nevezet helységbe és átöltöztem.Ahhoz képest hogy Zayn vette a ruhákat.Vagyis feltételezem hogy ő vette,elég jó ruhákat vett.Pont az én stílusom volt és az én méretem.Miután felöltöztem visszamentem Zaynhez aki ugyan úgy ott ült az ágyon.Leültem mellé és beállt közénk a kínos csend.
-Csak azért jöttél hogy ide add a ruhákat vagy...-törtem meg végül én a csendet.
-Ó igen.Van itt más is..De nem biztos hogy hallani akarod.-mondta majd rám nézett.
-Hallani akarom Zayn.-mondtam mire felsóhajtott.
-Hát jó.Szóval a telefonodat ott hagytad és kaptál rajta egy üzenetet.Attól a pasastól jöhetett aki tudja a nevedet mert valószínű így nyomozta le a telefon számodat.Még nem mutattam meg Billnek mert előtte meg akartam mutatni neked.-mondta majd előhúzta a far zsebéből a telefont és a kezembe nyomta.Én elsőnek Zaynre néztem majd a telefonra.Feloldottam a képernyőjét és az üzenetekre mentem.

"Jó lenne találkozni.Beszélni szeretnék veled az apádról!Fontos lenne gyere ma 19:00 a régi gyárhoz."

Görcsbe rándult a gyomrom ahogy elolvastam.Mit akar nekem mondani az apámról?!Nem is ismerem!De valahogy mégis el akartam menni.Hisz ha még Bill is 'fél' tőle biztos jól csinál valamit.
-Oké.Add ide elviszem Billnek.-mondta majd kikapta a kezemből a mobilt.
-Nem!!-kiabáltam majd próbáltam felvenni tőle a készüléket.
-June engedd már el!!-kiabált rám de nem igazán érdekelt.Ha az az ember tud valamit az apámról akkor találkoznom kell vele!Ezek a gondolatok cikáztak a fejembe.Végre sikerült kicsavarnom Zayn kezei közül a telefont és vissza tudtam írni az ismeretlen embernek.

"Ott leszek!"

Épp hogy elküldtem Zayn kiütötte a kezemből a telefont ami nagy csattanással a földre esett.
-Ez meg mire volt jó?!-kérdeztem idegesen mire ő megragadta a kezeim és a falnak nyomott.Nem tudom miért csinálta vagy hogy mit akar vele elérni de én akkor is találkozni fogok azzal az emberrel!
-Nem fogsz elmenni oda!-kiabált még mindig én pedig elfordítottam a fejem.
-Nem akadályozhatsz meg benne!-mondtam flegmán és próbáltam kiszabadulni a fogságából.
-Csak figyeld!Elég annyi ha megmutatom Billnek az üzenetet!-mondta majd elengedett és a telefonért rohant.Mikor leesett hogy mire készül utána futottam és a hátára ugrottam.
-Nem lehetsz ennyire gyerekes!-mondta majd felvette a telefont aminek be volt törve a képernyője.
-Remek..-morogta majd a falhoz vágta a mobilt ami millió-na jó nem millió-de sok darabra tört.Én még mindig a hátán voltam mint valami kis majom.
-Leszállnál a hátamról?!-kérdezte lekezelően.Én lemásztam a hátáról és mosolyogva ültem le az 'ágyra'.
-Min mosolyogsz?!-kérdezte flegmán miközben a falnak támaszkodott.
-Hogy nem tudod elmondani Billnek én pedig elmehetek.-mondtam mire a fejét rázta.
-Akkor se engedem hogy elmenj!-mondta majd közelebb jött.
-Nem vagy az apám.Nem kell rám vigyáznod!-jelentettem ki majd felálltam és az ajtó felé indultam.Már majdnem kiértem amikor a karomnál fogva visszahúzott és megcsókolt.Próbáltam ellökni de mivel nem tudtam inkább feladtam.
-Nem egyedül fogsz elmenni.-motyogta mikor elváltak ajkaink.
-Nem kell a segítséged.-mondtam majd belenéztem gyönyörű barna szemibe.
-Ó igen?!És hogy fogsz átjutni a kapun?!Téged egyedül nem engednek ki..-mondta mire én csak felnevettem.Végül is jól jön a segítség.
-Jól van legyen...de ígérd meg hogy nem mondod el senkinek!-mondtam majd szúrós szemekkel néztem rá mire ő nevetni kezdett.
-Rendben megígérem!-mondta még mindig nevetve.
-De ne úgy mint az hogy nem szólsz hozzám..-mondta mire védekezően váll magasságba emelte a kezeit.Elindultunk kifelé majd lementünk a 6. emeletre.Járkáltunk egy darabig majd bementünk Zayn szobájába.
-Oké és melyik kocsival akarsz menni?!-kérdezte miközben leült az ágyára.
-Mért van az hogy ti szinte lakosztályba laktok én pedig egy patkány lyukba?!-kérdeztem hülyén mire ő újra felnevetett.
-Most komoly ezen vagy kiakadva?-kérdezte nevetve majd hátradőlt az ágyon.
-Mondod ezt te aki kényelmesen tud aludni és nem nyomja a hátad a rugó...-mondta unottan majd leültem egy székre.
-Hanyagolhatnánk a témát?!-kérdezte mire én rossz állóan bólintottam.
-Szóval akkor a terv.Te eltereled a kapus figyelmét még én kiosonok és beszállok az egyik kocsiba.Utána te simán ki tudsz jönni és utána indulunk a régi gyár felé.Ott pedig majd rögtönözünk valamit.-magyaráztam a tervez amire Zayn nem nagyon figyelt.Persze én mindig figyelek ha ő beszél de ő le se szarja amit mondok...
-Hát ez egy kibaszott szar terv...-mondta majd gúnyosan mosolygott.
-Van jobb ötleted?!-kérdeztem flegmán majd az asztalon kezdtem el matatni.
-Nem de..-nem hagytam hogy befejezze mert közbe vágtam.
-Nincs de!Fél hétre legyél a kapunál!-mondtam majd kimentem a szobából.Járkáltam egy darabig az emeletem majd végül a 'konyhát' kezdtem el keresni.Már a 3 emeletem voltam amikor belefutottam Liambe.

-Nem tudod hol a konyha?!-kérdetem elég hülyén.Hisz még szép hogy tudja hogy hol van...
-Az emelet végén a második ajtó.-mondta kedvesen majd tovább ment.Én elmotyogtam egy 'köszit' és elindultam a folyosó vége felé.Benyitottam az ajtón és megpillantottam Harryt aki épp valami kaját csinált magának.Közelebb mentem majd belenéztem a fazékba.
-Kit akarsz megmérgezni?!-kérdeztem fintorogva majd gyorsan visszaraktam a tetejét a lábasnak.
-Nagyon vicces.Kötekedni jöttél le?!-kérdezte majd egy répát kezdett el feldarabolni.
-Kajáért jöttem..De elvetted az étvágyamat..-mondtam majd Harryre néztem aki csak szúrós szemekkel bámult.
-Remek.Akkor akár el is mehetsz.-mondta majd az ajtóra mutatott.Én csak megforgattam a szemeimet és elvettem egy almát az asztalon lévő tálból.Felültem a pultra és néztem hogy Harry mit csinál.
-Ebbe nem kell bors...-mondtam a kajára utalva.
-Csináltál már egyáltalán ilyet?!-kérdezte majd beletette az imént felvágott répát a fazékba.
-Nem.De az illatából ítélve te sem.-nevettem el magam mire Harry megdobott egy kocka répával.
-Amúgy ez mi is?!-kérdeztem majd a recept könyvet kezdtem el nézni.
-Asszem a 34. oldalon van..-mondta majd petrezselymet kezdett el vágni.
-Harry nem akarlak elkeseríteni de ezt az egészet nem gázon kell megcsinálni hanem sütőbe..-mondtam majd a képet mutattam ahol sütő van rajzolva.
-Mi van?!-kérdezte majd kikapta a kezemből a könyvet.
-Hát ezt nem hiszem el!-mondta majd elzárta a gázt a fazék alatt.
-De akkor minek írja hogy rakjam vízbe?!-kérdezte majd a könyvet kezdte el bújni.
-Szerintem valamit elolvastál...-mondtam majd az alma csutkát a kukába dobtam de sikeresen mellé ment.Harry a kuka felé fordult majd unotam vissza felém.
-Hupsz?!-mondtam majd vigyorogni kezdtem.
-Vedd fel.-mondta az almára mutogatva.Én ismét megforgattam a szemeimet majd leugrottam a pultról és az alma csutkához sétáltam.Lehajoltam érte és beledobtam a kukába.Megfordultam és Harry pillantásával találkoztam.
-Te a seggemet nézted?!-kérdeztem mire ő csak hülyén nézett rám és elfordította a fejét.
-Tehát igen..-mondtam mosolyogva.Visszasétáltam és benéztem a hűtőbe.
-Van itt egyáltalán valami ehető kaja?!?-kérdeztem majd becsaptam a hűtő ajtót.
-Ha segítesz elkészíteni ezt a szart akkor lesz!-mondta majd a receptes könyvre mutatott.Azon belül is valami kajára.
-Oké álljunk neki!-mondtam majd közelebb mentem.

                                 ***

-Oké készítsd a tányérokat.-mondtam mire Harry kivett a szekrényből két tányért és lerakta az asztalra.
-Elég jó az illata.-mondta majd leült az asztalhoz és mint egy gyerek várta az ételt.Én is leültem majd szedtünk magunknak.Végre normális kaja és nem moslék.Biztos vagyok benne hogy fogytam vagy 5 kilót..
-Jó étvágyat.-mondta az éppen megérkező Niall.Mikor odanéztem csak durrogott hogy miért nem szóltunk neki hogy eszünk.Hozott magnak tányért majd helyet foglalt mellettem.
-Miért nem szóltatok hogy kaját csináltok?-kérdezte két falat között.
-Szólni akartunk de elfelejtettük.-tudta le ennyivel Harry.Idő közbe mindenki megérkezett.Én befejeztem az evést majd felálltam és a mosogatóba tettem a tányérom.Mikor már majdnem kiértem valaki utánam szólt.Hát persze miért is nem akkor mondaná amikor elmegyek mellette?!Unottan visszanéztem.
-Majd beszélni akarok veled.-mondta Zayn majd kacsintott.Megforgattam a szemeimet majd mintha meg se halottam volna kimentem.

                                                 ***

-Na kész vagy?!-kérdezte Zayn berontva az ajtón.
-Aha.Mehetünk.-mondtam majd felvettem a kabátot amit ő adott.
-Oké szóval akkor úgy csináld ahogy mondtam.-magyaráztam miközben leértünk a lépcsőn.Mikor kiértünk egy kocsi kulcsot nyomott a kezembe majd a kapu felé ment.Én elbújtam egy oszlop mögé és onnan figyeltem az eseményeket.Zayn asszem leütötte a srácot aki a kapura vigyázott.Én csak tátott szájjal figyeltem az eseményeket.Intett hogy mehetek majd hirtelen nyílni kezdett a kapu.Én gyorsan Zayn után szaladtam és egyenesen egy fekete sötétített ablakú kocsihoz mentünk.Bevágódtam az anyós ülésre Zayn pedig gázt adott.Mielőtt még elindultunk volna valaki ránk lőtt(?).
-Álljatok meg de azonnal!!-ordibált ránk Bill egy pisztollyal a kezében.Hirtelen kilépett mögüle Harry szintén fegyverrel a kezébe amit felénk tartott.Közeledtek felénk én pedig bepánikoltam.
-Indíts!Indíts!-kiabáltam miközben Zayn vállát ütögettem.

Remélem tetszett a rész!:-)Komizzatok és pipáljatok♥

10 megjegyzés:

  1. Ááá a legizgibb résznél hagytad abba, siess a kövivel. IMÁDOM!

    VálaszTörlés
  2. imádom *--* lécci siess a kövivel gyorsan

    VálaszTörlés
  3. kurva jóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nagyon nagyon siess a kövivel..:D
    Bogixx

    VálaszTörlés
  4. áááá.pont ott kell aba hagyni.na most nagyon kíváncsi lettem.siess vele xx

    VálaszTörlés
  5. Áááá nagyon jooo uristeeen köviiit *.*

    VálaszTörlés
  6. Naaaagyon jó¡¡¡ Siess a kövivel!
    xx

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszettek az eddigi részek!!! Egyáltalán nem sablon sztori, hanem egyedi, és ez tetszik! És most iszonyú kíváncsi vagyok a folytatásra! Remélem minél hamarabb hozod a kövit! ;)

    xx

    VálaszTörlés
  8. Anyám, ez is baromi jó lett!
    Siess a kövivel *-* Nagyon várom !!

    VálaszTörlés
  9. Köszi mindenkinek<33:)
    Sietek a kövivel ahogy tudok:-):-D

    VálaszTörlés