2013. augusztus 22., csütörtök

9.Rész

Nagyon köszönöm a 37 feliratkozót és a komikat<33
Wow 24 komi jött pedig én vagy 5 számítottam*-*:-DNagyon jól estek a komik nem is tudtam hogy így szeretitek a blogot:-)
Nagyon köszönöm örülök hogy ennyi mindenki olvassa és szereti a blogomat.♥Viszont ahogy mondtam 1 héten kétszer lesznek részek.Sajnálom előre is!
Jó olvasást!
(A komik miatt a rész vége egy kicsit pikánsabb lett;-$)
Ne felejtsetek el szavazni!!---> http://popcrush.com/justin-bieber-vs-harry-styles-hottest-star-of-2013-round-1/ Persze Harryre!:D
1 óránként lehet szavazni! :33

Zayn gázt adott és végre elindultunk.Fény sebességgel száguldottunk ki az elhagyatott helyszínről.Kihajoltam az ablakon és visszanéztem.Láttam hogy Harry beszáll egy kocsiba majd elindul utánunk.Azt nem láttam hogy más is beszállt a kocsiba de nem is érdekelt túlzottan.
-Merre menjek?!-kérdezte Zayn majd meg nem várva a válaszomat egy elhagyatott utcába kanyarodott.
-Minek kérdezed meg ha meg se várod a válaszom?!-kérdeztem felháborodottan.
-Haboztál...és nincs időnk habozni!-mondta flegmán mikor valaki ránk lőtt.Az a valaki nyilván Harry volt.
-Most mit flegmázol?!Egy csónakba evezünk!-mondtam mire Zayn vetett rám egy olyan 'ezt most komolyan mondtad?' pillantást.
-Ha miattad lesz valami velem..esküszöm megbánod!-mondtam majd bekanyarodott egy kevésbé elhagyatott útra.
-Már bocs de mondtam hogy nem kell a segítséged!!Te akartál jönni ne engem hibáztass!-kiabáltam de olyan volt mintha meg se hallotta volna.
-Abbahagynád az üvöltözést és kitalálnád hogy hogyan rázzuk le Harryt!?-terelte a témát.Gondolom rájött hogy nekem van igazam és semmi értelme vitatkozni velem.
-Merre van az a gyár?-kérdezte miközben leparkolt az út szélen.
-Miért álltunk meg?-kérdeztem de nem kaptam választ.Kiszállt az autóból és eltűnt az épületek között.Én is kiszálltam de előtte kivettem a kocsikulcsot és bezártam a kocsit.Zsebre tettem a kulcsot és rohanni kezdtem Zayn után.Nem néztem hátra csak futottam.Kíváncsi vagyok hogy Zayn hova fut hisz tudtom szerint nem tudja hol a gyár...

-Siess már June!-szólalt meg végre.
-Mi tartott ilyen sokáig?!-kérdezte nagy mosollyal az arcán.
-Bazdmeg magad Malik!-mondtam miközben a kezemmel a térdeimre támaszkodva lihegtem.Eléggé elfáradtam pedig nem is futottam sokat..
-Szóval merre is van az a gyár?-kérdezte még mindig mosolyogva.
-Asszem arra.-mutattam előre.
-De gyalog nem fogunk odaérni időben..-mondtam még mindig lihegve.Kb úgy néztem ki mint aki lefutotta a Maratont.
-Ki mondta hogy gyalog megyünk?-kérdezte majd huncut mosollyal elindult egy kopott festésű házhoz.Én csak értetlen fejjel bámultam rá.
-Nem jössz?-kérdezte majd egy pillanatra megállt.
-Jó nekem itt.-mondtam majd leültem a földre és a keritésnek támasztottam a hátamat.Zayn elmotyogott egy "te tudod"-ot majd bekopogott a házba.Természetesen egyből kinyitották az ajtót és behívták.Remek egyedül maradtam a sötétbe.Sose féltem a sötéttől de most egy kicsit megrémisztett.Ahogy körülnéztem nagydarab néger tetovált emberek voltak.(NEM RASSZIZMUS!).Néha néha kinézett valaki az ablakokon de ennyi.Elég hátborzongató környék.Mikor csörgést hallottam valahonnan egyből felpattantam.A kék falú házhoz vettem az irányt amikor két kéz fonódott a derekam köré.Tudtam hogy egy idegen az hisz más nem lehetett.Kivéve Zaynt de ő miért csinálna ilyet?!
-Hogy hívnak cica?-kérdezte egy mély hang miközben a nyakamon simított végig.A gyomrom görcsbe rándult és köpni nyelni nem tudtam.Hirtelen eszembe jutottak Harry önvédelmi mozdulatai.A könyökömmel nagy erővel beleütöttem a hasába majd amikor elengedett és a hasát fogta orrba vágtam.Szaladni kezdtem és Zayn nevét ordibáltam.
-ZAYN!!ZAYN!!-kiabáltam torkom szakadtából amikor valaki a bokámnál fogva visszarántott.A művelettől né a földre estem és bevertem a fejem a betonba.
-Ez egy nagyon rossz húzás volt!-mondta a férfi aki előttem állt majd a letörölte a vért a szája sarkából.Felálltam a földről mire megragadta a kezem és erőszakosan maga felé fordított.
-Nincs menekvés!-suttogta a fülembe.Persze hogy bűzlött a piától és a cigitől..
-Biztos vagy benne?!-kérdezte egy számomra ismerős hant.Nagy kő esett le a szívemről amikor megpillantottam Zaynt.A "támadóm" Zayn felé fordult majd röhögni kezdett.
-Te akarsz megállítani ?!-kérdezte röhögve mire Zayn behúzott neki egyet...és még egyet.Elfordítottam a fejem és megpillantottam egy srácot aki épp minket nézett.Gondoltam hogy Zayn barátja eléggé úgy nézett ki.
-Mehetünk?-kérdezte a kocsinál várakozó fiú.
-Felőlem igen.-mondtam a srácnak majd elindultan felé.Nemsokkal később Zayn is csatlakozott.
-Amúgy Eric vagyok.-mondta a srác majd jól végigmért.
-June.-mondtam majd kedvesen rá mosolyogtam.
-Szóval akkor a régi gyárhoz igaz?!-kérdezte mire én bólintottam és már el is indultunk.Még épp időben voltunk.Ez az égész csak pár percig tartott pedig én vagy egy órának éreztem.

-Megjöttünk.-mondta Eric mire mind a ketten kipattantunk a kocsiból.Sóhajtottam egyet majd elindultam a kerítés felé.
-Csak engem emlékeztet ez a hely arra az éjszakára amikor üldöztetek?!-kérdeztem majd felnevettem.
-Csessze meg!!-üvölt fel Zayn én pedig egyből felé kaptam a fejemet.
-Mi van?!-kérdeztem majd odamentem mellé.
-A kerítés áramos.-mondta majd a kezét fogta.
-Akkor hogy jutunk be?!-csattantam fel idegesen.Elkezdtem keresgélni valami bejáratot de hiába.Semmit nem találtam.Visszafordultam ahol nekimentem Zaynnek és sikítottam egyet.
-Jézusom!A szívbajt hozod rám!-mondtam mire Zayn röhögni kezdett.A mellkasomat fogtam és próbáltam lenyugtatni magam.
-Oké figyelj van egy tervem.-mondta majd egy fára nézett aminek az ága benyúlt a gyár köré.
-Szóval én bemászok és utánam jössz te.Elkaplak de semmiképp ne érj a keritéshez!-hadarta el az egészet és már mászott is át.Elég hamar átért ami azt jelentette hogy né jövök.
-Zayn..valamit elfelejtettem mondani.Nem tudok fára mászni.-nyögtem ki végre mire ő hangos nevetésbe tört ki.
-Csak ugratsz ugye?!-mondta még mindig röhögve.
-Nem.-mondtam unottan mire arcáról lefagyott a vigyor.
-Csak próbáld meg!-mondta.Vettem egy nagy levegőt és felmásztam a fára.Elég keservesen de sikerült.Most jött még csak a java..át kell ugranom a keritést.Sose voltam jó futó és sose voltam jó ilyen akrobata mozdulatokba sem.Mindig csak néztem a többieket hogy hogy cigánykerekeznek vagy épp szaltóznak.Már ha egyáltalán bementem tesire..
-Ne legyél már ilyen beszari June!Ugorj!-mondta Zayn de kicsit se volt megnyugtató.Hát mi törtnéne ha félre ugrom?!Na elég sok minden..Agyonüt az áram...kitöröm a nyakam.és meg sorolhatnám.Vettem egy nagy lendületet és elrugaszkodtam.Az esés nekem nem fájt de Zayn-nek biztos.Ugyanis hátraestünk.
-Leszállnál rólam?!-kérdezte Zayn miközben a fenekemnél fogva tolt felfelé.
-Levennéd a kezed a seggemről?!-kérdeztem komolyan de a végén elröhögtem magam.Felálltam majd segítettem Zaynek is.
-Oké hogyan tovább?-kérdeztem miközben körülnéztem.
-Egyáltalán ők hogy jutottak be?-kérdezte majd elindult a gyár bejárata felé.

-Te is hallottad?-kérdezte Zayn majd a falnak nyomott.Mivel ő volt előrébb én nem láttam be az ajtón ellentétben vele.
-Azok ott szemek?-kérdezte hülyén.Elsőnek azt hittem hogy csak hülyül és meg akar ijeszteni.De amikor oda mentem mellé és benéztem az ajtón én is láttam a sárgán világító szem párakat.
-Miért közelednek felénk?-kérdeztem ijedten miközben Zayn dzsekiét húzogattam.
-N-nem tudom.-nyögte ki végre a szavakat.Mikor a szem párak kiértek a sötétből megpillantottunk 2 hatalmas kutyát.
-FUSS!!FUSS!-üvöltötte Zayn majd a karomnál fogva húzott maga után hogy futásra bírjon.Igazából nem volt rá szükség magamtól is úgy futottam mint aki puskából lőttek ki.A kutyákkal a nyomunkba futottunk be a gyár hátsó bejáratán.Felloholtunk az emeletre majd az első ajtón be is mentünk.Bezártam magam mögött az ajtót és csak lihegtem.A falnak dőlve csúsztam le a földre.A szívem még mindig hevesen dobogott.
-Minden oké?-kérdezte Zayn kipirosodott arccal.
-Kezdem azt hinni hogy ez az egész egy pocsék ötlet volt!-mondtam mire Zayn felnevetett.
-Ja az tuti...és még majd Billel is számolnunk kell.-mondta majd a padlót kezdte el bámulni.Hirtelen felállt és közelebb jött hozzám.Mivel nem tudtam mit akar ezért én is felálltam.
-Félsz tőle?-kérdeztem félénken.Ő csak közelebb jött és nekinyomott a falnak majd az egyik kezével megtámaszkodott a falon.
-Nem.-suttogta a fülembe mire kirázott a hideg.
-A szemed nem erről árulkodik.-mondtam mire felemelte a fejét és belenézett a szemebe.Közelebb hajoltam a füléhez majd belesúgtam;
-A szemed mindig elárul.-mondtam mire felmordult én pedig elmosolyodtam.Ismét belenéztem gyönyörű barna szemeibe.
-Igen?!És akkor most mit mondanak?-mondta sexy hangon.
-Azt hogy meg akarsz csókolni..-szinte forrt köztünk a levegő.Kis hatásszünet és ismét megszólaltam.
-Tudom hogy meg akarsz csókolni.!-suttogtam igéző hangon.
-Hmm...ne mond hogy te nem akarod.-mondta majd közel hajolt ajkaimhoz.Elég közel voltak az ajkaink de nem csókolt meg.Tényleg meg akartam csókolni de nem mutattam.
-Már pedig nem akarom.-mondtam mire huncut mosolyra húzta a száját.
-Ó igazán?!-mondta majd vágytól duzzadt ajkait az enyéimnek nyomta.Szinte könyörgött a bejutásért de én nem adtam meg neki.A kezei felfedező útra indultak a testemen.A kezei egyszerre találták meg a fenekemet.Belemarkolt mire egy kisebb nyögés hagyta el a számat.Ez épp elég volt neki.Nyelvét átdugta a számba és forró csókolózásba kezdtünk.Az ő keze nem tágított a fenekemről.Én pedig a hajába túrtam.Piszkosul beindított ez a csók.

-Khmm..-hallottuk a hangot az ajtóba amire ajkaink elváltak és mind a ketten az ajtóban álló pasast figyeltük.

 Remélem hogy tetszett a rész;)Komizzatok és pipáljatok <3:)




14 megjegyzés:

  1. Hű... Ez a rész is baromi jó volt!!! Örülök, hogy nem hagytad abba!
    Várom a következő részt! ;)

    xx

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó csak így tovabb :). Gyorsan a kövit

    VálaszTörlés
  3. jó lett nagyon *---* gyorsan a kövit lécii (:)

    VálaszTörlés
  4. Holy Shit.*o* nagyon állat, annyira imádom! <3 siess a kövivel.:))

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen imádom,és nagyon örülök hogy nem hagytad abba. Gyorsan kövit.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon nagyon jó lett!!!Alig várom kövit :)) <3

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett és örülök, hogy nem hagytad abba:)) amint tudod hozd a kövit:DD már vároom:$:DD

    VálaszTörlés
  8. OMG!!! új olvasó vagyok és imádom a blogoood!!! nagyonnagyon gyorsan kövit!! :D

    VálaszTörlés
  9. IMÁDOM! Nagyon jó rész volt! Várom a kövit,és örülök,hogy nem hagytad abba!:)

    VálaszTörlés
  10. Szipiszupi rész lett.! Várjuk a folytatást:)

    VálaszTörlés
  11. na én most meghaltam annyira jó lett imádooom hamar köviit úristen... :33

    VálaszTörlés
  12. Hűűű *.* ez nagyon jó,imádom,milyen rendszereséggel rakod fel a részeket?

    VálaszTörlés