2013. augusztus 16., péntek

5.Rész

Nagyon köszönöm a több mint 2000(!!) oldalmegtekintést és a 17(!!) feliratkozót!<33
Imádlak titeket♥♥♥



Én még mindig le voltam döbbenve.Azért ennyire nem akartam befolyni a dolgokba!Nem akarok megtanulni fegyverrel lőne sem statiztikát tanulni.Egyedül talán önvédelmet az mindig jól jön.A gondolkozásomat az zavarta meg hogy valaki megütögette a vállamat.Az illető felé fordultam majd megszólaltam.
-Mi van?!-kérdeztem unottan mire Liam csak a szemei forgatta.
-Menj vedd át ezeket a ruhákat.-mondta majd a kezembe nyomott egy nadrágot egy pólót és végül egy cipőt.Én szó nélkül elmentem átöltözni.Ahhoz képest hogy fiú egészen elfogadható ruhát adtak.Visszamentem majd megálltam Liam előtt.
-Még ma elkezdünk gyakorolni szóval gyere.-mondta majd elindult kifelé az ajtón.Tétováztam egy kicsit de aztán elindultam utána.Végigmentünk a hosszú folyosón majd egy vas ajtón kimentünk.Valami udvar féleségre mentünk.Azért mondom hogy udvar mert füves volt de mindenhol fegyverek voltak. Puskák ,botok(?)box zsákok,és végül de nem utolsó sorban matracok.
-Tényleg komolyan veszitek ezt az egészet...-mondtam majd elindultam az asztal felé ahol a fegyverek voltak.Szerencsémre Liam nem figyelt ezért elcsórtam egy pisztolyt.Bedugtam a nadrágomba majd ráhúztam a pólómat.
-Azokat inkább tedd le!-mondta majd felém jött és kicsavarta a kezemből a fegyvert.
-Na és mit fogunk csinálni?-kérdeztem kissé izgatottan.
-Nos van valami tapasztalatod harcolás téren?!-kérdezte Liam mögül egy hang aki feltételezem hogy Harry volt.
-Hát hét évesen jártam karateórákra de olyan bénán ment hogy a tanár megkért hogy iratkozzak ki.-mondta mire a srácok elkezdtek nevetni.
-Sose érdekelt a harcművészet...csak apám miatt jártam.-mondtam mire mind a két srác arcáról lefagyott a vigyor.Csak álltunk egymás mellett mikor Zayn megtörte a kínos csendet.
-Na akkor kezdjük?!-kérdezte majd összecsapta a két kezét.
-Felőlem.-mondtam majd sóhajtottam egy nagyot.
-Mivel akarsz kezdeni?!-kérdezte Liam majd végignézett a terepen.
-Őőő..legyen az önvédelem vagy mi az hasznos lehet mindenhol.-mondtam majd elindultam a matracokhoz.Közben a pisztolyt próbáltam valahogy eltüntetni.Nem akartam hogy meglássák és elvegyék.

Odaértem a matracokhoz majd megálltam és vártam hogy Harry is ideérjen.
-Oké akkor kezdjük az alapokkal.-mondta majd mutatott pár lépést.
Ez így ment egy órán keresztül.Megmutatta hogyan védjem ki a támadást ami a hátam mögül jön vagy éppen az amikor szemből.Tanultam pár hasznos mozdulatot de amint mondtam nem vagyok valami él harcos.Pluszba még elég lassan is tanulok.Az utolsó gyakorlat következett.Harry mögém lépett és én sikeresen nem védtem ki a támadását ezért a matracra estünk.Természetesen én voltam alul és Harry felém tornyosult.A vigyor letörölhetetlen volt az arcáról.Mondhatom nagy dicsőség legyőzni egy lányt akinek nincs is tapasztalata a harcban..
-Bumm.Halott vagy.Van még mit fejlődnöd.-mondta még mindig mosolyogva.Végre leszállt rólam és mellém ült.Kaptam az alkalmon elővettem a pisztolyt a nadrágomból madj egy hirtelen mozdulattal felálltam és Harryre szegeztem a fegyvert.
-Halott vagy Styles!-mondtam majd ő is felállt és feltartotta a kezét.Zayn és Liam is ránk figyelt és elég ijedt képet vágtak.
-Hogy szerezte meg a pisztolyt?!-kérdezte Zayn majd felállt és felénk jött.
-Szerintem ne közelíts!-mondtam majd felé fordítottam a fegyvert.
-Nincs is megtöltve.-nevette el magát Liam.
-Azt mondod?!-vontam fel a szemöldököm majd lőttem egyet a pisztollyal ami egyenesen Zayn mellett ment el.
-Azt hittem egy csónakba evezünk.-mondta Harry kicsit kétségbeesve.Hmm..talán meg lehet őket törni.
-Rosszul hitted!-mondtam majd kacsintottam.Hirtelen belelődtem Liam lábába a váratlan cselekedetem miatt mindenki ugrott egyet.
-Kurva életbe!-kiabálta Liam vagyis azt hiszem ő mondta nem tudom biztosan.Én már az épületben voltam és próbáltam menekülni.Mivel nem tudtam mennyi töltény van a fegyverbe inkább nem pazaroltam.Végigfutottam a folyosón majd egyik ajtóról mentem a másikba.

-Ez egy kibaszott labirintus!-mondtam amikor már a 10 ajtón nyitottam be de még mindig nem a kijárat volt az.Benyitottam egy üvegajtón mire megszólalt a riasztó és pirosan villogott minden.Nem tudom hogy Harryék nyomták meg vagy azért szólalt meg mert benyitottam az ajtón.De jelen pillanatba nem is érdekelt csak futottam tovább.Végre találtam egy lépcsőt amin egyből lefelé kezdtem el futni.Eddig azt se tudtam hogy emeleten vagyunk!Őszintén fogalmam sincs hogy mit csinálnék ha sikerülne megszökni mert semmi életjel a közelbe.A lépcsőn már lementem vagy három emeletet mikor lentről két ember szalad fel a lépcsőn.Feltételezem hogy engem akartam elkapni ezért inkább visszafutottam és bementem a 4 emelet ajtaján.Nem épp arra számítottam ami fogadott.Egy parkolóba rohantam be ahol több tucat autó parkolt.Csak futottam majd elbújtam egy kocsi mögé.Eléggé kifáradtam a futásba és kellett egy stratégia is hogy ki tudjak jutni.De megbántam hogy nem azzal kezdtük a gyakorlást.
-Na jó nyugi June!Nyugi!-motyogtam magamba majd felvettem egy kavicsot és irkálni kezdtem az aszfaltba.
-Oké tehát én a 4 emeleten vagyok ami itt van.-motyogtam továbbra is majd rajzoltam egy pöttyöt a földre.
-Le kell szaladnom a földszintre majd kimenni a valószínűleg eléggé őrzött ajtón..Aztán tegyük fel hogy kijutok.Hova mennék?!Sötét van egy lámpa nem világít és ki tudja kik vagy mik mászkálnak errefelé.-csak a fejemet fogtam és próbáltam kitalálni valamit.

                                     ***

Mivel semmi nem jutott az eszembe az elmúlt kb 10 percbe ezért elkezdtem mászni a kocsik mögött.Hirtelen megpillantottam egy őrt aki a kocsik közt keresett engem.Mivel még most se tudtam hogy mennyi töltényem van ezért nem akartam rálőni.Gyorsan visszabújtam a kocsi mögé és imádkoztam hogy ne találjon meg.Közben megpróbáltam megnézni hogy mennyi töltény van a pisztolyba.Valami csoda folytán sikerült kinyitni és megnézni hogy mi is van benne vagyis inkább hogy mennyi.
-Remek ez pont elég.-mondtam majd visszatettem a helyükre a töltényeket.Mivel még volt 3 ezért kicsit megkönnyebbültem.Rohanni kezdem a kocsik mögött mikor valaki hirtelen rám lőtt.Szerencsére nem talált el ezért tovább futottam.Találtam egy ajtót amin egyből be is rohantam majd tovább lefelé a lépcsőn.Hallottam hogy nyitódik majd csapódik mögöttem az ajtó ezért gyorsítottam a tempón.Már majd ki köptem a tüdőmet de azért még futottam.Végre leértem a földszintre ahol három őr elállta az utamat.Kicsit tétovázva de meglőttem őket.
Megölni nem akartam őket hisz nem vagyok gyilkos ezért az egyiknek a combjába a másiknak pedig a hasa tájékán lőttem meg.A kapu szabad volt nem állt ott őr.
-Most vagy soha!-mondtam majd a kapu felé rohantam.Szabadság.Gondoltam magamba majd kirohantam a kapun hirtelen a vállamnál iszonyatos fájdalmat éreztem.Odakaptam majd a földre rogytam.A vádlimból ömlött a vér és a vállamból is.Feltételeztem hogy nem csak nekem van fegyverem.Hátranéztem és megpillantottam Zaynt egy pisztollyal a kezében.Mögötte pedig Harry és Niall szintén pisztollyal a kezükben.Mikor olyan négy métere voltak tőlem hirtelen felálltam és tovább futottam.Igaz alig bírtam mert a lábamból még mindig ömlött a vér de muszáj volt.Ha most elkapnak nekem végem!Hirtelen gurultam egyet majd beleestem valamibe.Akkor esett le hogy egy tóba gurultam.Remek most már tiszta víz is voltam.Legördült egy két könnycsepp az arcomon de szerencsére keveredtek a tó vizével.A fájdalom amit éreztem elviselhetetlen volt.A szemem egyre nehezebb lett de nem akartam elájulni ezért próbáltam nyitva tartani őket.Hirtelen egy kar megfogta a kezem és kihúzott a vízből.Eléggé az ájulás szélén álltam amikor valaki az arcomat kezdte el pofozgatni.Nem igazán reagáltam rá ezért felvett az ölébe és elindult velem valahova.

Zayn szemszöge.

-Vidd kórházba!-adta a parancsot Bill.Én a kocsi felé indultam ami már az épület előtt állt.Nem tudtam eldönteni hogy June elakar ájulni vagy épp haldoklik.Gyorsan beraktam a kocsi hátsó ülésére és megnéztem a pulzusát.Szerencsére csak elájult nem pedig rosszabb..Becsuktam az ajtót majd beültem a kormány mögé és elindultam a kórház felé.Útközben Juneon gondolkoztam.Miért csinálja ezt folyton?!Miért akar ennyire megszökni?Oké értem elraboltuk de az otthoni körülményei se voltak épp fényesek.Pluszba nagyon jól tudja hogy ha megakar szökni akkor annak következményei lesznek.Belenéztem a visszapillantó tükörbe és megpillantottam mögöttünk egy fekete kocsit.Gondolom Harry az hiszen Bill mindig két valakit küld mindenhova.Biztosra megy.

                                              ***

Leparkoltam  a kórház elé majd kivettem Junet a hátsóülésről.Mikor végeztem Harry lépett mellém majd a kocsira támaszkodott.
-Miért lőttél rá?-kérdeztem felfont szemöldökkel.
-Nem hagyott más választást.-mondta majd elindult a kórház bejárata felé.Én is követtem majd egyenesen a recepciós pulthoz mentünk.Harry intézkedett valamit majd egy ápolónő megmutatta hogy hova vigyem Junet.Bementem egy műtő szobába majd letettem  őt az asztalra.Hirtelen a szobát ellepték az orvosok engem pedig kiküldtek.Leültem Harry mellé és csak vártunk.

2. órával később.

Miután elmagyaráztuk az ápolónőnek hogy nincs ennek családtagjai beengedtek minket hozzá.Ez volt két órája..Azóta nem történt semmi érdekes de kiderült hogy a lábát súrolta a golyó a vállán pedig átment de nem okozott nagyobb sérülést.Persze össze varrni össze kellett de semmi komolyabb.Végre ébredezni kezdett June mire mind a ketten felé kaptuk a tekintetünket.

June szemszöge.

Felébredtem tehát nem haltam meg MÉG.Fájt a vállam és a lábam is de nem csodálom.Amint jobbra néztem találkoztam Zayn és Harry pillantásával.Remek.
-Mióta vagyok itt?-kérdeztem hogy megtörjem a csendet.
-Nem olyan rég.-mondta Harry unottan.Bár megbántam hogy nem őt lőttem le.
-Hihetetlen hogy még most is itt vagyok!Felkelni se bírok nem még elszökni!-mondtam idegesen hiszen semmi kedvem nem volt a társaságukat 'élvezni'.
-Hidd el én se szivesen vagyok itt de Bill mondta hogy itt kell lennem!-mondta Harry miközben felemelte a hangját.Mit mondjak elég hamar felkapja a vizet..
-Ja ti meg úgy ugrotok ahogy ő fütyül.-mondtam gúnyosan mire Harry felállt és kiment.
-Utána megyek.De ne csinálj addig semmi hülyeséget!-mondta komolyan Zayn majd elviharzott.Felültem az ágyon majd fel is álltam.Vagyis próbáltam de nem nagyon tudtam ráállni a fájós lábamra.Mivel még elég fáradt voltam inkább visszadőltem az ágyba és próbáltam elaludni.

2 héttel később.

Két szörnyen unalmas heten vagyok túl.A napok borzasztó lassan teltek.De valahol örültem is neki mert nem akartam visszamenni hogy aztán Bill újra éheztessen.Már a lábam mondjuk úgy hogy begyógyult de a vállam még mindig nem.Már rátudtam állni a lábamra és járkálni ezért felálltam az ágyról majd a fürdőbe mentem.Engedtem vizet a kádba majd beleültem.Tettem bele rengetek habot is.Az elmúlt két hétbe sikeresen összevesztem Harryvel és Zaynnel is.De ez várható volt hisz gyűlölöm őket és a mostani veszekedés csak rátett egy lapáttal.Megtudtam hogy Harry lőtt rám és még csak azt se mondta hogy sajnálom vagy valami..Hirtelen valaki berontott a helységbe ahol voltam majd engem kezdett el bámulni.Szerencsére a hab miatt semmit nem látott meztelen testemből.
-Végre meg vagy..-mondta majd kiment de az ajtót nyitva hagyta.
-El se mentem..-dünnyögtem az orrom alatt majd szálltam volna ki a kádból de nem találtam egy törölközőt se.Nem akartam Harrynek szólni de muszáj volt.
-Harry nem adnál egy törölközőt?!-kérdeztem és reméltem hogy nem érti félre vagy hasonlók.Olyan két perc múlva megjelent az ajtóba egy törölközővel a kezében.Azt hittem hogy már ideadja de nem elment a kád mellett és az ablakpárkányra rakta.
-Azt ott nem érem el!-mondtam majd miközben a törölközőért kapkodtam.
-Tudom..-mondta majd nagy mosolyra húzta a száját.Hogy tud még ezek után is így viselkedni?!
-Annyira gyerekes vagy!-mondtam majd feladtam hogy elérjem a törölközőt.
-Te meg annyira kényes.-mondta miközben a falnak támaszkodott.Volt egy olyan érzésem hogy nem fog hamar kimenni ezért én cselekedtem.Mivel a kád tele volt habbal támad egy ötletem.Hirtelen jött bátorságomból felálltam és kiszálltam a kádból.Az ablakhoz sétáltam és elvettem a törölközőt majd magam köré tekertem.Harryre néztem aki csak elképedve figyelt.Nem tudom min volt úgy meglepődve azt várta hogy addig fogok a vízbe ülni még úszóhártyáim nőnek?!
-Remek show volt de most már menjünk!-mondta egy hang mire én egyből odafordultam.Zayn volt az. Csodás akkor ő is látta a 'kis' akciómat.Harry még mindig elképedve bámult amin én nem tudtam nem mosolyogni.Kimentem majd kutattam a táskában amit a fiúk hoztak még be.Alig volt köztük hordható ruha de azért kiválasztottam valami kényelmeset majd megindultam a fürdőszoba felé.Befelé menet nekimentem Harrynek és aki szerencsésen kiütötte a kezemből a ruhákat.Mintha mi se történt volna tovább ment.

-Nehogy felvedd még megszakadsz!Barom...!-mondtam majd lehajoltam és felszedtem a cuccokat és bezárkóztam a fürdőbe majd felöltöztem.A pulcsi ujjait feltoltam a könyökömig majd kimentem az ajtón.Elindultam a a srácok felé akik kinyitották nekem az ajtót.Csak szorult beléjük egy kis tisztelet.Na mindegy is.Kimentünk az ajtón majd a kórházból is egyenesen a parkolóba a kocsihoz.Épp szálltam volna be amikor valaki megragadta a pulcsim nyakát és visszarántott.Nem láttam hogy ki volt az de a fejemhez szegezett egy pisztolyt.
-Adjátok át a papírokat vagy a csaj meghal!-monda egy szúrós hang.Nem láttam az arcát ezért fogalmam sincs hogy ki lehetett az.

Remélem mindenki megvan elégedve ezzel a résszel:)Ha tetszett komizzatok és pipáljatok♥

8 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett *--* kövi részt de gyorsan *-*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! A KÖVIT MOOST!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jóóó *.* Siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jóóó *-* Alig várom a kovit sza siess lécci :D *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, tehetséges vagy :) Mikor jön a következő fejezet? :P

    VálaszTörlés
  6. Nagyon köszönöm mindenkinek:))<3

    VálaszTörlés
  7. hogyan csináltad azt, hogy ilyen csillám jöjjön ki a kurzorból?
    előre köszi:sári

    VálaszTörlés