2013. augusztus 14., szerda

4.Rész

ÚÚÚ...Köszönöm a sok komit és a 10(!!) feliratkozót!!*----*És az 1000 felüli oldalmegteintést nagyon jól esik:))♥



Mindenki elhelyezkedett majd Liam gázt adott és elindultunk.Én csak az ablakon bámultam kifelé.Valaki a combomra tette a kezét amire én egyből felé fordultam.Louis és Zayn tekintetével találkoztam.A kocsi hirtelen megállt.Kinéztem a másik ablakon ahol egy kocsma volt.
-Miért álltunk meg?-kérdeztem mire mindenki engem nézett majd Zayn zavartam a tarkóját kezdte el vakarni.
-Még meg kéne csinálnod valamit.-mondta Lou majd a kocsmára nézett.
-Biztos nem!-tiltakoztam majd folytattam.
-Tele van részeg perverz emberekkel én pedig elég hiányosan vagyok felöltözve ha bemegyek mindenki engem fog nézni és hát...nem akarom tovább folytatni.-magyaráztam még mindig mire a srácok összenéztek majd bólintottak.
-Harry veled megy.Ha valaki rád akar mászni ő majd közbelép.-mondta a szöszi akit feltehetően Niallnak hívnak.
-Máris megnyugodtam.Szerintem inkább végig nézné ahogy megerőszakolhatnának.-mondtam mire Harry kiszállt a furgonból és az én oldalamhoz jött.Ránéztem Louisra aki csak bólintott.Harry kinyitotta a furgon ajtaját amin én kiszálltam.De mielőtt bementünk volna szerettem volna beszélni vele.
-Na jó tulajdonképpen mit is kéne csinálnom?-törtem meg végül a kínos csendet.Megálltam a kocsma bejárata előtt olyan 3-4 méterrel és vártam Harry válaszát.
-Bemész odamész a pulthoz kikérsz egy rendelést a Dylen Megcarty néven van.A fickó a pultnál majd kiadja.De tuti hogy odafog menni hozzád egy pasas akit be kell vinned a mosdóba.A fickó agyon van tetoválva pircinges és egy perverz állat.Amúgy félig kopasz és kövér is.Amikor már ti bementem a mosdóba én már ott leszek.Te se szó se beszéd kijössz majd onnan és visszasietsz a kocsihoz!De ne csinálj semmi feltűnőt vagy hasonlót.A fickó nagyon veszélyes!-mondta mire én már a fejembe lejátszottam az eseményeket.
-Oké vetem.De ez az utolsó hogy kockáztatom az életem!-jelentettem ki majd elindultam befelé.mivel Harry nem jött utánam ezért gondoltam hogy a hátsóajtón megy be.

Bevallom eléggé fostam még így is.Ez az ember veszélyes én pedig nem hazudok valami fényesen.De megpróbálok  mindent bele adni ugyanis ha elszúrom ki tudja mit csinál velem Bill.Bementem majd egyből a fickót kezdtem el keresni.Nem akartam túl feltűnő lenni ezért inkább egyből a pulthoz siettem amjd kikértem a rendelést.
-Helo Dylen Megcarty rendeléséért jöttem.-mondtam majd rámosolyogtam a pultos srácra.
-Oké egy pillanat és hozom.-mondta majd egy listát kezdett el olvasni és bement a raktárba.Hirtelen leült mellém egy ember majd megszólított.
-Honnan ismered Dylent?-kérdezte egy mély hang.Felé fordultam és próbáltam nem feltűnően bámulni az embert aki ugyan úgy nézett ki mint ahogy Harry elmondta.
-Egy jó barátom.-hazudtam valamit és reménykedtem hogy beveszi.

                                          ***

Kiadták a rendelésem és én indultam is az ajtó felé amikor valaki megfogta a karomat majd visszahúzott.
-Beszélhetnénk?!-kérdezte a pasas amivel az előbb beszéltem.Én csak bólintottam mire ő elnézett jobbra és balra is majd vissza rám.
-De nem itt itt túl sok a kíváncsi ember.Tudod itt még a falnak is füle van.-mondta majd elmosolyodott.Egy hirtelen mozdulattal megindult a mosdó.Én követtem amjd amikor beértünk hirtelen a torkomnál fogva a falnak nyomott.Fuldokoltam és ő csak vigyorgott a szenvedésemen.Lepergett előttem az életem teljesen biztos voltam benne hogy nem érem meg a holnapot.
-Azt hiszed hogy bedőlök a kis álcádnak?!Tudom hogy Billnek dolgozol.-sziszegte a szavakat amitől kirázott a hideg.
-Nem vagyok az embere!Elraboltak én csak azt teszem amit mond!De elhiheted hogy nem szivesen!-préseltem ki magamból a szavakat mire ő csak felnevetett majd a hasamba ütött.
-Azt hiszed beveszem?!-nevetett fel gúnyosan megint amikor hirtelen Harry fej beütötte.A fickó a földre esett velem egyetemben.A torkomat fogtam és levegőért kapkodtam.Ez az ember tényleg veszélyes!
-Rohanj a furgonba!-kiabált Harry majd belerúgott a földön fetrengő emberbe.Én tettem ahogy mondta kisiettem a mosdóból majd kimentem a hátsóajtón.De tovább nem mentem a falnak támaszkodva lecsúsztam a földre.Fájt a hasam és még mindig nem kaptam rendesen levegőt.Beletelt pár percbe még megnyugodtam.Hirtelen Harry rontott ki az ajtón majd a furgon felé vette az irányt.Én gyorsan felálltam és utána mentem.
-Jól vagy?!-kérdezte de nem tűnt úgy mintha érdekelné hogy tényleg jól vagyok-e.
-Megölted?-kérdeztem kissé félve.Hirtelen megtorpant majd megállt velem szembe.
-Szerinted?-kérdezte miközben rám nézett és ekkor vettem észre hogy a szája fel van repedve és a szemöldöke felett is vérzik.
-Gondolom igen..mondtam lekezelő hangnemben.
-Most komolyan egy kibaszott drogos volt!!Miért sajnálod hogy meghalt?!-kérdezte felháborodottan.
-Te meg egy kibaszott gyilkos vagy!Aki hidegvérrel megöl mindenkit!-ordibáltam vele mire elfordította a fejét és ökölbe szorította a kezét.
-Nem hiszem el hogy ezt mondtad.Meg akart ölni June!!-mondta már kicsit higgadtabban.
-Ja..de ismertem!-mondtam majd otthagytam és a furgonhoz siettem.Amint odaértem bevágódtam Louis mellé és becsaptam az ajtót.Harry is megérkezett majd kinyitotta az én oldalamon lévő ajtót és beült mellém.

-Honnan ismerted?-kérdezte de én figyelembe se vettem.
-Hogy ment?!-kérdezték a fiúk szinte egyszerre.
-Megvan az infó ami Billnek kell.-mondta Harry majd átnyújtott egy papírt Louisnak.Ismét elindultunk és Harry egész úton azt kérdezgette hogy honnan ismertem azt az embert.
-Nem hagynád már abba?!-kérdeztem idegesen Harrytől aki még mindig szúrós szemekkel bámult rám.
-Elmondanád végre hogy honnan ismerted?!-tette fel a kérdést újra.
-Elég ha annyit tudsz hogy nekem is van múltam!-mondtam majd elfordítottam a fejemet.Mivel középen ültem nem tudtam kinézni az ablakon mert Louis ült mellettem.
-Drogoztál?!-kérdezte Harry meghökkenve.Nem válaszoltam a kérdésére csak az ellenkező irányba bámultam.
-Oké kössétek be June szemét.-adta az utasítást Liam mire én csak lehajtottam a fejemet.Végigmentünk ugyanazon a göröngyös úton míg végre megérkeztünk a parkolóba.Kiszálltunk a kocsiból majd nekem újra bekötötték a szememet.Remek.Hallottam hogy a fiúk mondanak egymásnak valamit majd valaki ismét felvett az ölébe és felvitt a lépcsőn.Ismerős volt az illata szóval valószínű Zayn volt az.

                                           ***

Egy helységbe álltunk és vártuk hogy Bill végre idetolja a seggét.Remélem hogy 'jól teljesítettem' és nem kell visszamennem abba a mocskos kis szobába.Végre megjött majd leült velünk szembe.
-Hogy ment?-kérdezte majd rém nézett és Harryre.
-Volt egy kis nehézség de megvannak a papírok.-mondta Harry majd Lou átnyújtotta a papírköteget Billnek.
-Remek!-kiáltott fel majd rám nézett ismét.
-Remélem jól érezted magad mert máskor is mész.-mondta majd kacsintott.
-Biztos hogy nem!Nem segítek embereket ölni!-tiltakoztam és kifelé indultam majd hirtelen elém lépett két őr.
-Nincs választásod!Idővel majd szeretni fogod!-mondta mire felé fordultam és hülye fejjel bámultam rá.
-Inkább lőjenek le!-épp hogy kimondtam nyílt az ajtó és mindenki bekussolt.

-Ő meg ki?!-kérdeztem a többiektől mire mindenki csak 'lecsütögött'..Kösz.A fickó csak nevetett csak elém lépett és jól végigmért.
-Kit tisztelhetek benned?-kérdezte nagy mosollyal az arcán.
-June vagyok.-mondtam unottan.Mire ismét mosolygott majd elindult Bill felé.
-Megvannak az iratok?-kérdezte már komolyabb hangon.
-Igen uram.-mondta Bill mire nekem leesett az állam.Uramnak szólította azt az embert akivel én az előbb úgy beszéltem mintha egy paraszt lenne...még beszélt valamit Billel és a srácokkal majd újra felém jött.
-Üdvözöllek a cégünkben!-mondta szintén mosolyogva majd felém nyújtotta a kezét.Mi van???!Én nem fogok beszélni a cégükbe hogy emberek gyilkolásába segédkezzek!De nem mondhattam nemet hiszen akkor tuti megölt volna.Ezért félve de megráztam a kezét.
-Remek akkor holnap kezdődnek a kiképzések!-mondta majd távozott.Én ledermedve álltam és csak bámultam magam elé.Kiképzések?!El se tudom képzelni mibe keveredtem!

-Remek akkor holnaptól Zayn megtanít fegyverrel lőni és hasonlók,Harry tanít neked önvédelmet,Liam pedig stratégiákat.De a többiek is segíteni fognak!A legjobbak közé fogsz kerülni!-mondta Bill amitől még jobban ledöbbentem.Én ezt nem akarom...vagyis talán mégis.

 Bocsi ez egy kicsit rövidebb rész lett de azért remélem tetszik:) Komizzatok és pipáljatok:-)♥

11 megjegyzés:

  1. Uuu ez állatira durwa, de nagyon jo és baromira tetszik! :D kíváncsi vagyok mi lesz, higy fog folytatódni. Tutira olvasni fogom ;)

    VálaszTörlés
  2. kkkköööövvvviiiiiiitttt♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. kövittttt:3
    puszi:Viru!<3

    VálaszTörlés
  4. Most találtam rá a blogodra és valami eszméletlen!!
    Baromi jó sztori, az írásod meg végképp fantasztikus!!
    Folytatást akarok *-*

    VálaszTörlés
  5. köszönöm mindenkinek holnap lesz az új rész:)♥♥

    VálaszTörlés
  6. KIBEBASZOTT JÓÓ.!*-* már bocsi a kifejezésért:D:D

    VálaszTörlés
  7. köszönöm Lexi<3
    már elkezdtem írni a részt szóval holnapra biztosan hozom;)

    VálaszTörlés