2013. szeptember 1., vasárnap

12.Rész

Bocsi a késésért de nem volt időm új részt írni!Remélem nem haragszotok miatta.Nyitottam egy Facebook csoportot a blognak mert megszavaztátok szóval aki szeretne az csatlakozzon.ITT A LINK .Wow..köszönöm a 41 feliratkozót és a majdnem 10000 oldalmegtekintést♥Nem is húznám tovább az időt!
Jó olvasást!

12.rész

Sétálgattam még egy kicsit a folyosón majd bementem egy helységbe átöltözni.Igazából fogalmam sincs miért döntöttem úgy hogy elmegyek a partyra hisz senkit nem fogok ismerni.Ki tudja Harrynek milyen idióta pszichopata barátai vannak.De kell a kikapcsolódás hogy ne gondoljak a rossz emlékeimre.Tudtam hogy nem tegnap találkoztam utoljára Rob-ot.Tud valamit az apámról.Ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáztak a fejemben.Próbáltam nem gondolni rá de per pillanat ez volt az egyetlen amire gondolni tudtam.Magamra kaptam a ruhámat és a cipőmet és indultam is kifelé.Mivel nem tudtam hány óra van ezért elindultam Billhez hátha kitudom könyörögni hogy elengedjen.Sétáltam a folyosón amikor lépteket hallottam mögöttem.Hátranéztem és megpillantottam Zaynt.
-Te követsz?-kérdeztem miközben megálltam.
-Nem dehogy.De ha már itt járunk akkor miért vagy így öltözve?-kérdeztem majd végignézett rajtam.
-Ma partyra megyek.-mondtam majd idéző jelet mutattam az ujjaimmal a party szónál.
-Kivel?Szerinted Bill elenged?Hol lesz a buli?-kérdezte szinte levegő vétel nélkül.
-Kicsit sok a kérdés.-mondtam nevetve.
-De Harryvel megyek.-mondtam majd benyitottam a helységbe ahol Bill tartózkodott.Zártam volna be az ajtót de Zayn kitámasztotta a lábával.Ez meg minek jön?Kérdeztem magamba majd elindultam a kanapé felé.
-Bill beszélhetnénk?-kérdeztem miközben leültem a kanapé másik oldalára.
-Miről?-kérdezte flegmán majd letette a kezében lévő telefont az asztalra.
-Harry említette hogy lesz ma egy buli és én is menni fogok..vagyis szeretnék.-mondtam egy nagy sóhajtás közeledte.
-Ő is menni fog?-kérdezte miközben Zayn felé nézett.
-Nem.Csak Harry.-mondtam miközben reménykedtem hogy elenged.De mondjuk ha nem akkor meg elszökök...
-Zayn miért nem megy?-kérdezte mire én csak vágtam egy értelmetlen hülye fejet.
-Nem tudom..nincs meghívva?!-kérdeztem hülyén mire az előttem álló srác csak megforgatta a szemeit.

                                      ***

Nos végül is sikerült elérnem hogy elengedjem.Bár van egy pittyogó izé a bokámon de legalább elmehetek.Beletelt egy pár órába mire elengedett de végül is megérte.Legalábbis remélem..
-Mehetünk?-kérdeztem türelmetlenül.
-Igen.-lépett ki Harry a szobája ajtaján.Egy fekete farmert és egy fehér pólót viselt amiből kiládszódtak a tetoválásai.
-Végre.-mondtam majd elindultam a lépcsők felé.
-Nem is tudtam hogy vannak tetkóid.-mondta miközben a combomra nézett.
-Pedig van nem is egy.-mondtam vigyorogva.
-Neked hány van?-kérdeztem kíváncsian.Harry mosolyra húzta a száját és gondolom magába számolgatta hogy pontosan mennyi is lehet.
-30 után már nem számoltam.-mondtam majd pimaszul elmosolyodott.Én csak megráztam a fejemet és tovább sétáltam.
-Neked mennyi van?-kérdezte mikor már majdnem leértünk az utolsó lépcsőfokon.
-Összesen három.Ami a combomon van az a legnagyobb és imádom.-mondtam teljes őszinteséggel.Tényleg imádtam mert üvölt róla a személyiségem.
-Pircinget sose akartál?-kérdezte mikor már az autóba szálltunk be.
-Azt nem.A tetkó az oké de a pircing az már nem tetszik.Nem tudom miért de az nem jön be.-mondtam mire elröhögte magát.
-Most mi van?-kérdeztem miközben én is elkezdtem nevetni.
-Semmi...-mondta majd elindultunk.

Az út csendesen telt.Én nem szóltam hozzá és ő se hozzám.Kicsit furcsálltam hogy kedves velem de inkább nem kérdeztem rá.Nem akartam elrontani a kedvét.Megjöttünk majd kiszálltunk a kocsiból és egy kivilágított házhoz mentünk.
-Pontosan ki lakik itt?-kérdeztem miközben végignéztem a tömegen.Mindenhol piros poharak hevertek.Egy háromemeletes ház volt.Nagyon nagy és szép.Részeg emberek rohangáltak össze vissza.Tetszett a hely teljesen az én stílusom volt.Régebben sokat jártam ilyen helyekre.
-Trisha.-mondta mire odaértünk a ház ajtajához.Bementünk és egy kisebb csoporthoz vettük az irányt.
-Sziasztok.-köszönt egy lila hajú lány majd megcsókolta(?) Harryt.Én csak kikerekedett néztem őket.Nem sejtettem hogy van barátnője.
-Mark vagyok ő pedig Hope.-mondta egy fekete hajú srác aki nem volt valami szimpatikus.
-June vagyok.-mondtam majd kezet ráztam velük.
-Elsőnek vagy itt?-kérdezte a csaj aki az előbb lesmárolta Harryt.
-Ja.-mondtam majd irányt váltottam és elindultam valahova.Közben egy gyerek a kezembe nyomott egy piros poharat.Fogalmam se volt hogy mi volt benne de megittam.Nem voltam féltékeny kicsit se csak nem volt szimpatikus a csaj.Hirtelen valaki nekem jött és leöntött az italával.
-Remek.-mondtam majd a ruhámat kezdtem el törölni.
-Bocsi.Gyere adok neked valami más ruhát.-mondta egy kedves hang.Majd megfogta a kezemet és lehúzott a lépcsőn.Biztos hogy már elég sokat ivott mert eléggé alkohol szaga volt.
-Amúgy Trisha vagyok.-mondta majd benyitott egy ajtón ami valószínű hogy az ő szobája volt.
-June.-mondtam majd követtem őt a szekrényéhez.Eléggé furcsa ruhái voltak.Csak fekete és fehér.A szobájába is Rockos képek voltak.Valószínű hogy ő is punk volt.
-Vedd fel.-mondta majd hozzám vágott egy fekete tapadós ruhát.Épp hogy elvettem az ágyra dőlt.Nem gyengén be lehetett szívva.Mindenesetre felvettem a ruhát amit adott majd a tükörhöz léptem.Meg kel mondjam eléggé rövid ruha volt.A hajamat inkább kiengedtem és úgy mentem az ágyon fekvő lányhoz.Megpaskoltam az arcát amire felébredt.
-Jó rád?-kérdezte miközben feltámaszkodott és öklendezni kezdett.
-Hol van a mosdó?-kérdeztem miközben körbenéztem a szobában.Ő a szoba másik részére mutatott.
-Mennyit ittál?-kérdeztem miközben elcipeltem az ajtóig.Szerencsére a fürdő volt az.Egyből a wchez rohant és hányni kezdett.Undi.Gondoltam majd kimentem a szobából.Elég sok szem szegeződött rém miközben végigsétáltam a folyosón.

-Honnan van ez a ruha?-kérdezte egy rekedtes hang.Hátrafordultam és találkoztam Harry és a barátnője égető pillantásával.
-Trisha adta mert leöntött.-mondtam majd tovább indultam.
-Nem áll jól!-kiáltott utánam a lila hajú lány.Megálltam majd megfordultam.
-Tudom hogy együtt gyűrtétek a lepedőt Harryvel!Ribanc!-mondta mire közelebb mentem.
-Azt hitted hogy nem jövök rá?-kérdezte mire én csak röhögtem hisz azt se tudtam hogy van barátnője.
-Nem ellenkezett.-mondtam mosolyogva mire a mellettünk lévő emberek 'ú'-zásba kezdtek.
-Nem tudod kibe kötöttél bele!-mondta majd elengedte Harry kezét és közelebb lépett hozzám.Egy fejjel szinte kisebb volt.
-Azt se tudtam hogy barátnője van ember!-mondtam majd rátapostam a lábára.Persze ő egyből felkiáltott én pedig igyekeztem meglépni onnan.
-Most már tudod és kerüld el messziről mielőtt bajod esne!-kiabálta utánam mire én röhögve intettem egyet a levegőbe.
-Most aztán nagyon beszartam.-mondtam még mindig röhögve majd lementem a lépcsőn és kimentem a kertbe.Ahol észrevettem egy hatalmas medencét.Persze hogy közelebb mentem és persze hogy valamelyik ökör belelökött.Szerencse hogy tudok úszni.
-Idióta!-mondtam mikor már a felszínre jöttem.Egyből kimásztam a partra de valaki a lábamnál fogva visszarántott.Ekkor vettem észre hogy kis kütyü amit Bill a lábamra rakott már nem volt ott.
-Tetszik a ruhád.-mondta a srác aki belehúzott a medencébe.Ó igen.Az eddig is szűk ruhám most még jobban hozzám tapadt.Ahogy körülnéztem kb mindenki ruhába volt a vízben szóval nem zavartattam magam.
A víz tele volt úszógumikkal és kissé ittas emberekkel.Igazából nem tudom hogy hogy tartották fent magukat a vízen ha részegek voltak de nem is érdekelt.

                                                 ***

Már megittam vagy 4 pohár valamit de még mindig szomjas voltam.Eléggé belehettem rúgva ugyan is fehérneműbe voltam a vízbe.Időközben a vízbe öntöttek valamit amitől habos lett.Pluszba neon port és csöveket dobáltak bele.Elég nagy buli volt.Senkit nem ismertem de mégis elég jól elvoltam.
-Srácok nem akartok már kijönni?-kérdezte egy ismerős hang a partról.
-Nem.-vágta rá egyszerre mindenki.Azt se tudom hogy kik voltak ott de jól éreztem magam velük.Sikerült elfelejtenem az apámat és azt hogy elraboltak.Már teljesen ki volt ázva a bőröm ezért kimásztam a medencéből.
-Törölközőt?-kérdezte egy lány miközben egy kék törcsit tartott felém.
-Köszi.-mondtam kissé kábán majd elvettem tőle és magamra terítettem.Leültem egy matracra majd egy újabb pohárért nyúltam.
-Szerintem már elég volt mára.-mondta egy mély hang és kivette a kezemből az alkohollal teli poharat.
-Ne már!-mondtam majd a pohárért nyúltam.Az illető rácsapott a kezemre mire én elvettem onnan a kezemet.Puffogtam egy sort majd hasra feküdtem a matracon.

-Ezt fel kéne venned!-mondta valaki és rám dobott egy vizes ruhadarabot.Nem nagyon foglalkoztam vele csak tovább feküdtem.
-Hallod!Vedd már fel!-mondta ismét az idegen.
-Hagyjál már!-mondtam majd ledobtam a hátamról a vizes anyagot.Hirtelen valaki lerántotta rólam a törölközőt és felhúzott.Én csak sóhajtottam egyet és felálltam majd magamra erőltettem a vizes ruhát.
-Most jobb?!-kérdeztem a székben ülő sráctól.
-Sokkal.-mondta mosolyogva Harry.Megforgattam a szemeimet majd visszafeküdtem.
-A barátnőd egy idióta.-motyogtam a matracba.Igazából nem tudom hogy csak magamnak mondtam vagy Harrynek de mivel felkuncogott ezért biztos hallotta.
-Féltékeny vagy June?-kérdezte miközben a kezét a hátamra tette.
-Kicsit sem.-mondtam unottan majd inkább a hátamra fordultam.
-Hogyne..-mondta majd eresztett felém egy pimasz mosolyt.
-Ne bízd el magad Styles!-mondtam mosolyogva.-Amúgy miért nem mondtad hogy barátnőd van?-kérdeztem miközben felültem és Harryre néztem.
-Mert nem gondolom komolyan vele.-mondta majd megvonta a vállát.
-Ezt most komolyan mondtad?!Elhagysz emiatt a lotyó miatt?-kérdezte Mis hisztérika mögülünk.Harry felállt és odasétált hozzá.Persze a csaj egyből megpofozta ami valószínű hogy elég rossz döntés volt.Harry ökölbe szorította a kezét és ....

Remélem tetszett a rész!Komizzatok és pipáljatok.+ Lépjetek be a facebook csoportba:)

13 megjegyzés:

  1. nagyon jó imádom gyors a kövit lécii (:)

    VálaszTörlés
  2. Imádom, ez a rész is nagyon jó lett, már nagyon várom a kövit, siess vele :D

    VálaszTörlés
  3. wááhh nagyon jó :33 milyen sűrűséggel szoktad hozni a részeket?

    VálaszTörlés
  4. Persze, hagyd abba a legjobb résznél :D Siess :)

    VálaszTörlés
  5. Wááááááá!! Miért most hagyod abba? sieess a köviel!! Egyszerűen imádomm!!!
    xoxo. A

    VálaszTörlés
  6. Itt abbahagyni ember,nemár..:éé várom a kövit;)

    VálaszTörlés
  7. asdgadfadag imadom nagyon jo.remelem minel hamarabb hozod a kovit*-*

    VálaszTörlés
  8. és miiiiiiiiiiiiii?ahj:( ez a rész is olyan jo volt mint a többi:) gyorsan kövit:3

    VálaszTörlés